sander pisze:Szkoda czasu i pieniędzy na kursy na bajorkach, jedź na półwysep, teraz jest najlepszy czas, nie będzie już tłumów a woda jeszcze będzie ciepła.
weneck pisze:To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowia, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr
weneck pisze:To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowia, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr
siedlano pisze:Można jeszcze dorzucić coś grosza do stacji???
Mikolpa pisze:siedlano pisze:Można jeszcze dorzucić coś grosza do stacji???
Pewnie że można. Pisz na pw adres e-mail to prześlę dane.
Rolmigo jest na etapie składania wszystkiego w całość, wgrywania oprogramowania i ustawiania wszystkiego tak aby działało bez konieczności częstego tam jeżdżenia, to nie jest takie proste![]()
Wydaje się że wszystko już mamy kupione, ale do końca nic nie wiadomo, więc każda kolejna wpłata może się przydać. Na koniec prześlę co i za ile kupiliśmy.
Jest bardzo prawdopodobne że stacja zacznie działać w tym tygodniu.
lockin pisze:Ciekawe czy siadzie prognoza na male latawki na popoludnie. Wybieram sie na godz.16 z 7m/10m...
Piotrbyku pisze:Wczorajszy i dzisiejszy wiatr na pewno opóźni prace o dwa dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości