zgred pisze:pablo usuń te dyrdymały - niech ten chociaż ten topic będzie tak powabny jak damy które się dla nas wdzięczą na fotach. A zbędne gadanie - bez sensu.
Ziomek. pisze:jeśli mnie moje słabo/średnio wprawne oko nie myli
BraCuru pisze:Ziomek. pisze:jeśli mnie moje słabo/średnio wprawne oko nie myli
Moje najsprawniejsze oko, sokoli wzrok itd by tego prostego efektu fotoshopa nie zauważylo, bo na ulamek milionowej sekundy nie zboczylo z tematu głównego![]()
slawek pisze:Fota pierwsza klasa, świetna od strony technicznej i ten naturalny klimat, bez wypinania się. Patrząc na to zdjęcie można by dojść do wniosku ze pływanie na kajcie to bułka z masłem.
slawek pisze:Fota pierwsza klasa, świetna od strony technicznej i ten naturalny klimat, bez wypinania się. Patrząc na to zdjęcie można by dojść do wniosku ze pływanie na kajcie to bułka z masłem.
ted pisze:Nie znam się na fotografii bardzo więc nie oceniam zdjęcia od strony technicznej, ale przekaz artystyczny i ogólne wrażenie mogę skomentować tylko w ten sposób - to jest piękne!
Mam nadzieję, że kiedyś osiągnę chociaż niewielką część takich umiejętności...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości