Silesian Team - WYJAZDY

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Dorian :: SurfPoint
Latawiec: North Vegas
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2010, 19:58

Ja jade w czwartek ok 18:00 do Jastarni i mam 2-3 miejsca. Jak sie prognoza utrzyma/przesunie i ktos bylby zainteresowany to zapraszam do kontaktu.

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2010, 20:46

stiv amoralny pisze:JAKBYŚCIE TOWARZYSTWA DO PŁYWANKA SZUKALI TO NA CH6 EKIPKA JESZCZE SIEDZI:)

POZDRAWIM

STIV A.

.. ja mi nie wypali Kos, to wpadnę na flaszeczkę

:wink:

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2010, 22:16

Sniady pisze:No to z wódeczką się widzimy jutro z rańca :D

heh, ja od środy rano będę, ale ekipka w kite.pl jest na miejscu:) ...chyba:) , a wódeczki możecie trochę zostawić:)

pozdr

stiv a

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2010, 22:46

robinm pisze:Kto się nie załapał niech żałuje, szczególnie jak lubi się pobujać na wave
Może Guru coś napisze na stronie bo mnie poweru brak:
"

...proszę bardzo :arrow: Rugia trip 2010 :arrow: http://kiteguru.pl/?p=3737#more-3737

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post15 wrz 2010, 14:42

Jesli ktos dysponuje wieksza bryka i ma cisnienie na Zatoke to prosze o pilny kontakt. Jedziemy (4os) w czwartek po robocie do niedzieli. Mam noclegi w Dradze (spory domek).
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, 19:53 przez szed, łącznie zmieniany 1 raz.

adman.
Dostał piwko: 1 raz

Post15 wrz 2010, 19:23

szed pisze:Jesli ktos dysponuje wieksza bryka i ma cisnienie na Zatoke to prosze o pilny kontakt. Jedziemy (3os) w czwartek po robocie do niedzieli. Mam noclegi w Dradze (spory domek).

Ja sie wybieram tyle ze w Piątek wieczorem do Poniedziałku. Jade tam służbowo w te okolice ale weekend mam cały wolny :D .
Furke mam duuuuużą tak że jeśli chodzi o sprzęt to spokojnie mogę komuś wziąś. Jak co to kom. 517321900

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post16 wrz 2010, 15:21

dobra... namówliście mnie... :D

kondzioslaw
Latawiec: Naish Raven 16

Post16 wrz 2010, 22:16

Szukam ludzi na wyjazd ze Śląska i okolic :) mniej wiecej od poniedzialku czyli 20.09 max do niedzieli. Mam Citroena C4 z trumna takze moge wziac gdzies mniej wiecej jeszcze 2 osoby ze sprzetem albo chetnie przylacze sie do jakiegos transportu. Jeszcze nigdy nie plywalem ale mam juz swoj sprzet wiec albo bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka albo jak sie ktos znajdzie zeby mnie poduczyc praktyki (jestem w trakcie czytania teorii :D ) to chetnie postawie skrzynke piwa i jakiegos grila a moze nawet wiecej :) Jakby ktos byl zainteresowany to dawac znac pod nr 501379717. Pozdro. Konrad

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2010, 20:28

kondzioslaw pisze:.. bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka..

w poniedziałek już chyba żadnej szkołki nie będzie
WAKE.PL zwija się w TĄ niedzielę - a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju, jak co roku..
więc ktoś prywatnie powinien Ci pomóc..
warunki wyśmienite - wieje i względnie ciepło - dlatego właśnie nie mogę już tu wytrzymać ..na plaży :wink:

pzdr

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2010, 21:18

kondzioslaw pisze:bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka

Odezwij się na numer 509 336 237 - wciąż jeszcze ( ten i następny weekend również ) 3 stałych instruktorów Alohy szkoli w Rewie i dojazdowo na Helu. Reszta :arrow: Brazylia :)

Spooky
Deska: ręczna robota...
Latawiec: dmuchany...
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2010, 21:24

Ziomek. pisze:a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju

hmm no nie wiem , na MM przez cały tydzień obserwuję ( dziś też ) szkolenia w pełni ... ale mogę się mylić :o
po prostu telefon w dłoń i kolego szukający 'instruktora' powinieneś obdzwonić szkółki . nie wierze że nikogo juz nie ma.
ale IMHO nie liczyłbym że ktokolwiek zrobi to za
skrzynke piwa i jakiegos grila

powodzenia :thumbsup:

kondzioslaw

Post17 wrz 2010, 22:17

Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze zaden instruktor nie skusi sie na skrzynke piwa :) ale liczylem na jakas ekipe ze Slaska ktora jechalaby nad morze i co nieco mi pokazala. Wariant ekonomiczny :) wykosztowalem sie na zakup sprzetu no i jest troszek krucho. Panie Ziomek otoz sa jeszcze szkolki ktore maja "aktywne" kursy bo sie orientowalem.

Dorian :: SurfPoint
Latawiec: North Vegas
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2010, 23:17

Ziomek. pisze:

WAKE.PL zwija się w TĄ niedzielę - a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju, jak co roku..
warunki wyśmienite - wieje i względnie ciepło - dlatego właśnie nie mogę już tu wytrzymać ..na plaży :wink:

pzdr

My działamy na Maszoperii, w prawdzie powoli sie już pakujemy, ale sprzęt i instruktorzy są. Mamy jeszcze imprezy firmowe, więc siedzimy i szkolimy.

Awatar użytkownika
prodegior
Deska: nobilka nhp
Latawiec: edge/wainman
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post18 wrz 2010, 08:59

Ziomek. pisze:

pzdr

:naughty: :naughty: rozumiem ze z perspektywy plazy na eko wszystko wyglada inaczej :lol: ,ja z perspektywy wody widzialem dzalajace Easy i Kitepl :thumbsup:

kondzioslaw

Post20 wrz 2010, 00:24

Nie wierze ze ze slaska nikt nie jedzie jak nad zatoka takie warunki. No ludzie zmobilizujcie sie :) jutro albo we wtorke wyjazd :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”