Drogi Ziomku!!!
Opisywane wyjaśnienia całej sytuacji, która miała miejsce (według Ciebie) wygląda zupełnie inaczej z mojej strony.
1.Jeżeli chodzi o Romę- proszę o jej wypowiedź na tym forum, bo nie przypomniam sobie,abym był w stosunku do niej agresywny, przeciwnie - wykazywała duże zrozumienie i przyznała mi rację, że tego nie ogarniasz i nie wiesz co się dzieje w szkółce !!! W tym czasie zajmowałaś się obrendowaniem bazy, więc nie miałeś na to czasu.
2. Jeżeli chodzi o pozostałych kursantów - nikt z naszej czwórki ( Ja, Student z Poznania, Koleżka z Malborka i Pan z Przemyśla ) nie skończyli kursu!!!
3. Moja agresja - to ja uspakajałem Ciebie , podczas naszej rozmowy. Ale masz tylu kumpli na tym forum, więc pewnie nikt nie uwierzy.
4.Wierzę, że komuś udało się skończyć kurs, jeśli został miesiąc, ja miałem tylko tydzień, a gdzie jakaś książka, materiały do poczytania, powtórne składanie latawca(bo robiliśmy to w siedmiu w czasie jednej godziny ) - ( gdy nie wieje ), marzenie !!!
Takie są fakty - wiem , że zrobisz wszystko by mnie oczernić, moje zdjęcie ( proszę bardzo ) umieść gdzie chcesz, i dokument ,że ukończyłem 1IKO i napisz, że uczycie do skutku .
Moja ostatnia rada i reklama dla Twojej szkółki - nie bierz kasy od ludzi dopóki ich nie nauczysz i ogarnij swoją kadrę, bo oni też klienta mają w d..........................e !!!!
rszyten@wp.pl