Gofbag z Eurolotem

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post30 cze 2014, 01:19

kurcze blade... to gdzie jest zamieszczona oficjalna stawka za ten bagaż ?
w wawie pracownik zajrzał do tabeli i naliczył tyle ile jest właśnie tabeli na stronie eurolotu (regularnego)
alfastar nie podaje tych cen na stronie, należy (jak mówisz) dopytać (bo sam nie informuje, bo niby skąd ma wiedzieć że ktoś wiezie quiver) i właśnie podają inną stawkę niż oficjalnie eurolot - to chyba jest podstawa do reklamacji (z pozycji konsumenta) czyż nie ?

Awatar użytkownika
zaaaak
Deska: SU2
Latawiec: FX
Postawił piwka: 60 razy
Dostał piwko: 90 razy

Post20 lip 2014, 21:57

byłem, wróciłem, podsumuję ...
Żeby uniknąć niepotrzebnych stresów postanowiłem nadwymiarowy bagaż zgłosić, przy uwzględnieniu kosztów wyjazdu trzyosobowej rodziny to niewielki procent. W Wawie bez żadnego problemu nadałem w okienku nadwymiaru, pogadaliśmy z pracownikiem o wczasach i było nawet sympatycznie...natomiast w Marsa Alam najpierw zaczęli ważyć, a gdy okazało się że mieścimy się w trzyosobowym limicie wagowym przyszedł śniady człowiek i powiedział że otrzymali maila że tam jest sprzęt kite i trzeba płacić ... :wink:
pozdrawiam

mazar
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post21 lip 2014, 09:24

Czarter do Hurghady (H) z Wezyr-em
Wyjazd do H z AirCairo: brak pytań o zawartość quiver-a, brak opłat
Powrót z H z Eurolot-em, pytanie przy ważeniu sprzętu czy golf czy wind/kite, odpowiedź golf, brak opłat
Jako rodzina mieściliśmy się razem w limitach wagowych, limitów wymiarowych nie było

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”