Mistrzostwa Świata Racing IKA Chiny 2013

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2013, 09:51

Co tam sie musiało dziać!!!!!
Dzisiaj odbył się tylko jeden medalowy i na razie mam tylko nieoficjalne przecieki.
Błażej 5, Maks 6. Błaszce zabrakło milimetra do podium!
Niebrzydki pojechał źle ostatnie 4 wyścigi final i wypadł z top 10. Nie podchodziłbym przez najbliższy tydzień do Tomka :(
Aga chyba ostatecznie na 5.
http://pskite.pl/index.php/news/187-mis ... -2013.html

PawełŻakowski
Latawiec: Ozone

Post24 lis 2013, 11:38

Ostatecznie Błażej skończył na 5 a Maks na 8 .Myślę ,że minimum zostało osiągnięte .To jest dobry prognostyk przed następnymi regatami .Następne wydarzenia to Regaty w Australii ,Mistrzostwa Afryki oraz prawdopodobnie Mistrzostwa Europy w Mielnie.

Jestem ciekawy czy PZŻ zgodnie z regulaminem zwróci koszty wyjazdu Błażejowi i Maksowi (do 8 miejsca)

Pozdr.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post25 lis 2013, 10:34

PawełŻakowski pisze:Jestem ciekawy czy PZŻ zgodnie z regulaminem zwróci koszty wyjazdu Błażejowi i Maksowi (do 8 miejsca)

KF.pl to nie najlepsze miejsce do załatwiania spraw z PZZ :idea: Wątpię aby ich szefostwo to czytało :lol:
Gratki dla naszych. Myślę, że jak to zwykle bywa - są zadowleni ale widzą jak blisko było o jeszcze lepszy wynik. Jak zawsze - jeden głupi błąd w jednym wyścigu decydował o takim a nie innym wyniku. Błaszko mógłby być na podium. Maks podobnie. Niebrzydki wyleciał nieoczekiwanie z top 10 będąc pewniakiem przez kilkanaście wyścigów. Widać, że poziom top 30 zawodników jest mega podciągnięty.
Strasznie cieszy mnie to, że w top 8 jest aż 5 "pszczyli" U21.Racing nie może byc już odbierany jako rywalizacja dla kajtowych emerytów :D
Amerykanie a szczególnie Francuzi dostali niezłe bęcki - to kolejne zmiany na lepsze :D
Gdyby Tomek utrzymał się w top 10 to licząc wyniki czołowych 3 reprezentantów Polacy byli by najlepsi. Aktualnie są po Jankesach :clap: :clap: :clap:

Zapraszam do najświeższych aktualizacji z pełnymi wynikami:
http://pskite.pl/index.php/news/187-mis ... -2013.html
lada dzień więcej podusmowań i pełniejszych analiz.

Awatar użytkownika
Fred :: TeamKatapa
Deska: RRD Maquina 5'11
Latawiec: RRD Religion
Postawił piwka: 20 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post26 lis 2013, 09:22

jeszcze małe podsumowanie od siepływa z filmikiem z dnia 5!
http://www.sieplywa.pl/siewie/6680/MS_k ... dsumowanie

pozdrawiam

Wróć do „Forum Główne”