enozo pisze:Tak apropos to mam do sprzedania BEAMERA 3.6m. kw. firmy HQ
nosens pisze:enozo wez go ze soba prosze do Pinczowa.pzdr
Nie ma problemu
enozo pisze:Tak apropos to mam do sprzedania BEAMERA 3.6m. kw. firmy HQ
nosens pisze:enozo wez go ze soba prosze do Pinczowa.pzdr
raFal pisze:kamilKITE pisze:Hej,
Ja jade w sobote rano 6-7 i wracam w sobote wieczorem.
Zabiera sie ktos?
W takim układzie chętnie się zabiore, powrót w sobotę bardzo mi pasujeCzy moja kobietka, jeśli stwierdzi że w domu sama nie zostanie, zmieści się jeszcze? Biore na siebie koszt paliwa za 2 os.
Dobrym fotoreporterem by była
pozdr
raFal
Mam juz 2 osoby.
Kamil
...LOGISTYKA
Posiadamy bazę noclegową w ilości 11 miejsc w dwu osobowych pokojach oraz pełne zaplecze w postaci sali wykładowej z pomocami audio-video, kompletnie wyposażonej kuchni, WC i natrysków. Istnieje możliwość postawienia namiotu na polu namiotowym. Jednorazowo możemy szkolić 16 uczniów. Ośrodek czynny jest od końca kwietnia do początku października. Dysponujemy również hangarem o powierzchni 300 m kw. w którym można zahangarować sprzęt. Odległość od miasta wynosi 10 min. spacerem. W rejonie rynku znajduje się kilka lokali gastronomicznych gdzie można smacznie zjeść, a ceny są przystępne.
Koordynaty GPS lotniska podane są w wydawnictwach lotniczych.
Główny pas startowy jest trawiasty i posiada długość 700 m a szerokość 30 m, kierunki podejścia 295/115. Nie dysponujemy benzyną AVGAS.
Nasz adres:
Aeroklub Pińczowski, ul. Legionistów 26a
28-400 PIŃCZÓW skr,poczt.28
tel. 501 383 275
Dyrektor Leszek MAŃKOWSKI
e-mail aerokrak@poczta.fm
cennik szkolenia- www.aerokrak.krakow.pl
Bad-Max pisze:A na miejscu? Pytac o lotnisko czy jak?!![]()
A moze bedzie widac latawce w powietrzu![]()
Bad-Max pisze:A na miejscu? Pytac o lotnisko czy jak?!![]()
A moze bedzie widac latawce w powietrzu![]()
nosens pisze:dobrze wiedziec...z noclegami jest juz pare opcji ...ale im wiecej tym lepiej.bedzie w czym wybierac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości