joosiboy pisze:...Space Monkey´s niczym nie moge "odpalic"!!!
Plik jest chyba uszkodzony...
Plik jest pewnie ok, tylko nie masz odpowiedniego kodeka, nie pamietam co instalowalem ale poszukaj cos z mpeg2

joosiboy pisze:...Space Monkey´s niczym nie moge "odpalic"!!!
Plik jest chyba uszkodzony...
Ryba pisze:jezeli juz mowimy o emulu i dostepnych tam filmikac to niech ktos zapoda pare dobrych serwerow, bo ja moge znalesc tylko jedno zrodlo do space monkeys, a w kolejce najblizej nie jestem.Poza tym filmik tez sporo zajmuje wiec sciaganie wiecznosc zajmie. Ladnie prosze o kilka adresikow![]()
![]()
]M4X pisze:Ja tez probuje pociagnac wiekszosc filmow, ale niestety na Neo+ Emuly i inne sie slimacza, a na kazie ciezko znalezc, jak sciagne kilka ciekawych tytulow to moge wystawic na ftpa
M4X pisze:A ja dzisiaj niemilosiernie milo sie zaskoczylem w pracy... przegladalem sobie wewnetrzne forum o zeglarstwie a tam filmiki - o Naishu, Prochasce, Gilbercie, jakis ogolny o kite i freestyle na ws - w sumie ponad 1 GB stuffu - szkoda tylko ze nie uda mi sie tego wyciagnac do domu na hdd, ale filmy bomba
matti pisze:Masz link do filmików??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości