Mega tania EL GOUNA ....

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
crazyasica

Post14 maja 2008, 14:14

los bizonos pisze:
crazyasica pisze:czy moze byl juz ktos wczesniej w Rhiana w El Gounie?? jak ten hotel ma sie w porownaniu z Panorama??

Niema co porownywać (na korzyść rihany oczywiscie), wszytko lepsze a jeszcze masz jedzenie i picie 300m od bazy redseazone. Polecam

dzieki za opinie :) milo to slyszec :) niedlugo bedziemy sie tam byczyc :D tzn plywac na kajcie :D

Awatar użytkownika
Camino (Wozi)
Dostał piwko: 1 raz

Post14 maja 2008, 23:05

Korpuch pisze:
Camino pisze:O ktorym hotelu jest mowa?? Rihana Inn czy Rihana Resort?? Bo wiem ze dwa hotele sa 300 m od redseazone i wlasnie nie wiem ktory wybrac. Wiec na 90% bede w w ktoryms z tych hoteli od 30.05 do 13.06. Bede jechal z trojmiasta i wylot z wawy, ktos tak jeszcze moze jedzie??

ja, najpierw pociągiem do wawy

Jak juz bede wiedzial na 100% czy jade dam znac moze jakis wspolny transport by sie ogarnelo. Planowalem fura do wawy jechac tylko że ze mna jak co bedzie jechala jedna osoba wiec bedzie ciezko z calym sprzetem w 4 osoby autem.

Awatar użytkownika
Korpuch
Latawiec: Neo
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 21 razy

Post15 maja 2008, 08:31

Camino pisze:Jak juz bede wiedzial na 100% czy jade dam znac moze jakis wspolny transport by sie ogarnelo. Planowalem fura do wawy jechac tylko że ze mna jak co bedzie jechala jedna osoba wiec bedzie ciezko z calym sprzetem w 4 osoby autem.

nie ma problemu bo już mam bilet na PKP :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”