Brak zainteresowania

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
michals

Post08 wrz 2004, 15:44

Sam ostatnio kupowalem sprzet i bardzo sie zastanawialem nad uzywanym (na poczatek do zajechania). Juz mialem kupowac, ale znajomi kiciarze zdecydowanie odradzali - ich zdaniem tegoroczny sprzet poszedl bardzo daleko do przodu w technologii i jakosci w porownaniu do ubieglych lat. Pytanie, czy tak nie jest co roku...?

ccat

Post08 wrz 2004, 20:55

Jezus juz powiedzial: Bierzcie i jezdzijcie a nie spekulujcie. Amen

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2004, 22:35

Ale Jezus potrafił chodzić po wodzie bez deski! :roll: Na szczęście dla O'błędnika większość nadal potrzebuje do tego sprzętu... 8)
Howk! Mali braciszkowie!

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post08 wrz 2004, 23:04

generalnie jest tendencja spadkowa cen kajtów...

sam jestem zainteresowany kupnem sprzętu ok 18m i przegladając oferty i prownując rok poprzedni stwierdzam, że do 3 kółek mozna kupić zajebistego kajta (nawet lub prawie nowego), zeszlorocznego lub potestowego z tego roku - przy okazji rynek juz trochę się przesycil jak na polskie warunki...
oczywiście tendencja nizszych cen kajtów dla kupującego jest ok, natomiast myślę Jacek, że w Twoim przypadku chodzi o rozmiar latawca - fakt ceny masz zajebiste - ale jak pomysleć ile razy wykorzystam w Polsce 8 czy 10 m to juz inna sprawa :(

myślę, że ze sprzedaża kajta w granicach 16-18m byłoby znacznie lepiej

tym niemniej pozdrawiam i powodzenia!

majer

Wróć do „Forum Główne”