Mateyo pisze:No niestety kierunki nie do końca te same;) Wydaje mi się, że po drugiej stronie też da się spokojnie wystartować ale "super wypas - piaseczek, trawka" może niekoniecznie. No i wiatr też nie musi być tak idealny:(
szed pisze:..no a gdzie Dzieckowice Team? Mam sam jechac?:)
szed pisze:No ja sie Grzes dostosuje. Nie bylem jeszcze na Turawie wiec chetnie poznam. Ale przeciez Dziecki na tym nowym wave przy kierunku E i NE sa ok!
Maslak pisze:Wiem wiem.ale jeszcze jedzie Tomek (wieloryb) a on sie chce pouczyc i tam jednak zdecydowanie lepsze warunki,chcemy wyjechac o 8.30! Ode mnie ze swietochlowic zeby tak na ta 9.30-10 dojechac,chociaz ta woda brrr ale damy rade:)Mozemy sie jakos spotkac po drodze na autostradzie czy jak??
szed pisze:Maslak pisze:Wiem wiem.ale jeszcze jedzie Tomek (wieloryb) a on sie chce pouczyc i tam jednak zdecydowanie lepsze warunki,chcemy wyjechac o 8.30! Ode mnie ze swietochlowic zeby tak na ta 9.30-10 dojechac,chociaz ta woda brrr ale damy rade:)Mozemy sie jakos spotkac po drodze na autostradzie czy jak??
No to zdzwonimy sie dzisiaj wieczorkiem i umowimy. Ale napewno da sie tam plywac przy tym kierunku?..
LOS BIZONOS pisze:witam. turawa obsługuje wszystkie kierunki wiatru oprócz czystego wschodniego, takze jutro napewno będzie ok. (pozatym tam zawsze wieje troche mocniej i równiej niż u nas). do zobaczenia na wodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości