ANkieta jest absurdalna. przformułuje lekko twoją wypowiedź zachowując sens:
1 - Sport tylko dla lansiarzy z hajsem w spodenkach w kwiaty aloha które jak zauważylem wcale już nie są takie modne, przynajmniej wśród kite/wind/surf a raczej właśnie wśród elo ziomków coto siedzą na helu by pić robić borute i pokazywać jak to rodzicom się powiodło...
2 -sport dla "chołoty" tak rozumiem twoją wypowiedź...
mam wrażenie karter i to nie jest pierwsza wypowiedź któa sprawia mi takie wrażenie że ty "masz", i czujesz się wyższy, między innymi pisząc "elitarny sport" a rozumiejąc przez to elitarny=drogi a raczej na odwrót drogi i tylko drogi = elitarny ...nie znam cię może się myle sprostuj mnie.... jeśli się mylę z góry przepraszam
Sprzęt kosztuje tyle ile kosztuje a im taniej tym dla wszystkich lepiej, nie ze względu na to że bedzie bardziej dostępny i zacznie pływać "chołota" ale jednak mniej wysiłku, przynajmniej niektórych będzie kosztowała ta jakże zajebista zabawa
Trochę oftopicu: Najbardziej włąśnie wkurzają mnie ludzie którzy uważają się za pępki świata i czują się lepsi od innych którymi gardzą, tylko bo są bogaci. Mam wielu znajomych mocno "zamżnych" i są w nich całkiem normalni ludzie a są tacy którzy patrzą na ciebie jak na gówno, (na mnie) bo w jego domu są 2 porsche i Bmw i mercedes a ja jeżdże Renault CLio. A ja wtedy na niego parzę z uśmiechem jak na jeszcze większe gówno, bo do kolesia nie dociera że jest zerem, i wszystko zawdzięcza sukcesowi rodziców nie potrafiące tego w dodatku docenić, jakby "zakręcono" mu kurek pewno siedziałby w domu bo nie miałby znajomych i nie potrafił się odnaleść... Uff to na tyle
Pozdro