w 2004 (za rok) bylem tam ostanio i jest tam sporo
kajciarzy, windsurferow, i nawet koles na nartach
wodnych. czy jest to dobre miejsce? mi sie podobalo
bo mimo to jest jeszcze duzo miejsca.

smokie pisze:Igorku w Rewie fale?
chyba nie wiesz o czym mowisz tam jest plasko pojedz na kazdy inny spot w miejscu w ktorym w maiare rowno wieje czyli nad morze to sie przekonasz jaka jest roznica w plywaniu
w polsce akurat przewazaja wiatry wiejace raczej z polnocy niz z poludnia wiec jak taki poczatkujacy pojedzie do chalup to raczej i tak wyladuje w rewie w wiekszosci przypadkow
Jacek pisze:Witam!
Igor wie co mówi!!! Co prawda podaje sie jako początkujący ale nim wcale nie jest. To jest ten słynny Igor Czernik, ojciec polskiego kitesurfingu według mnie to facet jest zajebistym wypasem w tym sporcie i prawie nikt w polsce nie ma sie co z nim równać. Co do jego opini to na początku myślałem że jest to komercyjna opinia ponieważ on maszkółkę na chałupy III nazywającą się właśnie kite-zone ale przecież w rewie też ma szkółkę także jemu to jeden pies gdzie wpadną klijenci a o warunkach i pływaniu może powiedzieć napewno sporo bo sie na tym zna naprawde dobrze.
A tak wogule to jest mistrz polski z 2002 w Hang Time.
Jak dla mnie to zajebisty autorytet co do kita.
Pozdrawiam wszystkich
Jacek pisze:To jest ten słynny Igor Czernik, ojciec polskiego kitesurfingu według mnie to facet jest zajebistym wypasem w tym sporcie i prawie nikt w polsce nie ma sie co z nim równać.
Jak dla mnie to zajebisty autorytet co do kita.
Pozdrawiam wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości