Grzechu pisze:Jurgen pisze:Raku pisze:c-shapy łatwo wstaja z wody z 5 linką, ale i tak wypada to gorzej niż w bowach...coś się pokręćło panu Martinezowi. Sam mam c-shape'a z 5 linką i stwierdzam że np. waroo wstaje z wody duzo lepiej.
Moje nitro (c-shape) z recon ma 4 linki a wstaje bez zadnych problemow
na płytkiej...
Grzechu pisze:Bo Co2 ma mniejsze AR, przez co łapie więcej wiatru potrzebnego do odwrócenia latawca,
Nitro na głębokiej (bez gruntu) jest nie do postawienia.
Smokie pisze:co wy tu pier***....... ????? koles sie pyta jest nowy a wy nic. wiocha. ziomek napisal krotko ale brakuje mi jeszce tego ze glowna roznica wynika z ksztalty o czym sama nazwa swiadczy. 2 roznica to ze C jest podpiety na 4 lub 5 linek bezposrednio do krawedzi latawca natomiast bow poprzez uprzaz tzw. bridle. reszta w poscie ziomka....
Grzechu pisze:Jurgen pisze:Raku pisze:c-shapy łatwo wstaja z wody z 5 linką, ale i tak wypada to gorzej niż w bowach...coś się pokręćło panu Martinezowi. Sam mam c-shape'a z 5 linką i stwierdzam że np. waroo wstaje z wody duzo lepiej.
Moje nitro (c-shape) z recon ma 4 linki a wstaje bez zadnych problemow
na płytkiej...
zgred pisze:Smokie pisze:co wy tu pier***....... ????? koles sie pyta jest nowy a wy nic. wiocha. ziomek napisal krotko ale brakuje mi jeszce tego ze glowna roznica wynika z ksztalty o czym sama nazwa swiadczy. 2 roznica to ze C jest podpiety na 4 lub 5 linek bezposrednio do krawedzi latawca natomiast bow poprzez uprzaz tzw. bridle. reszta w poscie ziomka....
ale czy to wypada? Od czego jest mózg?
To tak jakby na forum samochodowym pytał się czym się różni silnik benzynowy od diesla? No jest sens odpowiadać na takie pytania?
zgred pisze:Smokie pisze:co wy tu pier***....... ????? koles sie pyta jest nowy a wy nic. wiocha. ziomek napisal krotko ale brakuje mi jeszce tego ze glowna roznica wynika z ksztalty o czym sama nazwa swiadczy. 2 roznica to ze C jest podpiety na 4 lub 5 linek bezposrednio do krawedzi latawca natomiast bow poprzez uprzaz tzw. bridle. reszta w poscie ziomka....
ale czy to wypada? Od czego jest mózg?
To tak jakby na forum samochodowym pytał się czym się różni silnik benzynowy od diesla? No jest sens odpowiadać na takie pytania?
Martinez pisze:C-shape'y - łatwiej wstają z wody, mają wspaniałą winde w górę, szybko kręcą kiteloopy, dobrze latają UH... Bow'y niekoniecznie![]()
![]()
![]()
Martinez pisze:C-shape'y - łatwiej wstają z wody, mają wspaniałą winde w górę, szybko kręcą kiteloopy, dobrze latają UH... Bow'y niekoniecznie![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości