V4 16

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Gość

Post19 paź 2006, 14:57

Witam

Mam na sprzedaż latawiec V4 16m2 firmy, NAISH. Firma Naish to jedna z najlepszych firm zajmująca się produkcją i sprzedażą sprzętu kitesurfingowego od samego początku istnienia kajta na świecie. Sprzęt tej firmy jest wykonany z najlepszych materiałów i z super jakością wykonania.

OPIS SPRZĘTU

Model V4 jest z roku, 2004 ale kupiłem go na początku sezonu 2005 jako nowy!! Używany był praktycznie tylko w sezonie letnim 2005. Sezon 2006 spędziłem na półwyspie pracując w szkółce kajta gdzie miałem możliwość pływania na kajtach szkółkowych, co też robiłem, więc cały tegoroczny sezon przeleżał w szafie. Nie używałem go w zimie!(wiadomo jak dostają w dupę materiały w minusowych temperaturach). Wszystkie komory szczelne, nic się nie rozkleja i nie rozłazi na szwach. Ma on małe niegroźne rozdarcie na poszyciu przy tubie głównej wielkości 1cm. Drugim estetycznym elementem jest lekko poszarpany materiał odblaskowy przy tubach poprzecznych, co widać na zdjęciu. Poza tymi dwoma elementami do kajta nie można mieć zastrzeżeń. Generalnie stan materiałów jak i całego kajta oceniam na bdb. Jak się go weźmie w rączki to pięknie szeleści.

Bar do tego rozmiaru mam złożony. Sam bar jest firmy BEST, chikenloop i cały system de-powera jest NAISH-a a linki to (nowy pływany kilka razy!!) system 5 element firmy NORTH. Wszystko ładnie złożone i pięknie współgra. Bar posiada jeden z najlepszych systemów bezpieczeństwa! Odpychasz nasadkę od siebie i ucho się zwalnia. Nie ma możliwości ze coś się zapiecze, zatnie jak to ma miejsce w beznadziejnych systemach z „gwoździami” gdzie żeby się zerwać trzeba się naszarpać. Element z pozoru mało istotny, ale może od tego zależeć ”być albo nie być” b = ż J

DLA KOGO?

O charakterystyce latawca i przeznaczeniu nie będę się rozpisywał. Tu jest wszystko

http://www.kite.no/pdf/v4tfg6.pdf

"Make big jumps, cruise freestyle,

waves, whatever. Its bigger

sizes keep me in the water

even in marginal winds."

- Niccolo Porcella

- Naish International Team

Z wszystkim, co tam jest napisane się zgadzam! Latawczyk jest naprawdę przyjemny w użytkowaniu.

Posiadam też ten sam model tylko w rozmiarze 12 m2. Jeśli ktoś się zdecyduje na kupno dwóch oczywiście taniej.

Zdjęcia na mejla.

Do obejżenia w Gdańsku lub Warszawie.
tel. 500-147-937

POLECAM

Gość

Post19 paź 2006, 14:58

cena 1599zł do malej negocjacji.

Gość

Post19 paź 2006, 16:03

Buhahahaha:D Za taka cene to takie 3 latawce powinno sie sprzedawac... Oceniam ze jak taka cena zostanie to latawiec sie sprzeda w 2028 roku jako zabytek:)

Gość

Post19 paź 2006, 16:26

jak ja lubie takich koleszków :P doskonała bajera, za sam text reklamy należy się odpowiednia kwota :p

Awatar użytkownika
Tajdżi

Post20 paź 2006, 09:46

;] allegro , zakonczone : naish v4 !!!!

Gość

Post20 paź 2006, 13:04

Anonymous pisze:Buhahahaha:D Za taka cene to takie 3 latawce powinno sie sprzedawac... Oceniam ze jak taka cena zostanie to latawiec sie sprzeda w 2028 roku jako zabytek:)

Cena jest spoko jak za takiego kajta!!
Jak nie jesteś zainteresowany to poco klepie jezorem?
Poszczekaj sobie na swoim podwórku :)

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post30 paź 2006, 17:04

Nowa cena 1299zł !!

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post05 lis 2006, 18:25

Cena do negocjacji.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post10 lis 2006, 17:49

Aktualne :) :?

Awatar użytkownika
djduel
Kontaktowanie:

Post11 lis 2006, 07:41

frajer sie jakis nawinol hmm za tyle hajsu szkoda mi tego kogos:)pozdr
to moze ktos by chial x4rke size 16tke do sprzedania caly pakiet z barem:) ktos chetny???

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post11 lis 2006, 17:21

djduel pisze:frajer sie jakis nawinol hmm za tyle hajsu szkoda mi tego kogos:)pozdr
to moze ktos by chial x4rke size 16tke do sprzedania caly pakiet z barem:) ktos chetny???

Hej frajerze :lol: chcesz kupić :lol:
Czy wolisz się frajerować gdzie indziej i kupowac poszkółkowy sprzet za frajerskie pieniądze. Jak cos jest w dobrym stanie to musi kosztować.

Frajer nie zainteresowany? to spadaj kręcić te swoje płytki czy co tam robisz dla chleba a nie klepie jęzorem nie pytany.
Pozdrowienia

P.S
A teraz płyń Frajerze

P.S 2
Ładnie tak kogos kto zna się na rzeczy i wie co za ile kupić nazywac Frajerem?

P.S 3
Jak chcesz coś sprzedać to napisz to ale nie na moich plecach :!:

P.S 4
Wciaż aktualne

Awatar użytkownika
djduel
Kontaktowanie:

Post11 lis 2006, 17:38

przepraszam ze urazilem twoja dupke niezamierzalem:)

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post20 lis 2006, 20:12

Aktualne :!:

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post22 lis 2006, 16:53

Aktualne!!
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2007, 13:56 przez ZAK, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Latawce / Kite'y”