Wełniacz pisze:Ta Kaper na 13m Edge i ani sekundy mało nie było za dużo w sumie też niePoprawny dzień ale chłód już czuć ale po 3h na wodzie jedynie stopy utraciły czucie i po skoku nie wiedziałem czy mam deskę czy nie mam i to był moment żeby zejść. Możliwe, że z drona materiał jakiś będzie
a tu traska https://www.endomondo.com/users/2015410 ... /831592043
Wełniacz pisze:Tak to jaDron materiał może będzie wieczorem...
JanuszD pisze:Pytanie do lokalesów, czy na Dradze dalej woda do kostek czy się polepszyło?
JanuszD pisze:JanuszD pisze:Pytanie do lokalesów, czy na Dradze dalej woda do kostek czy się polepszyło?
Że tak zacytuję sam siebie... Jest woda na Dradze czy mam w czwartek/piątek rozważać inne lokalizacje?
Będę wdzięczny za jakiekolwiek info.
boldek pisze:JanuszD pisze:JanuszD pisze:Pytanie do lokalesów, czy na Dradze dalej woda do kostek czy się polepszyło?
Że tak zacytuję sam siebie... Jest woda na Dradze czy mam w czwartek/piątek rozważać inne lokalizacje?
Będę wdzięczny za jakiekolwiek info.
Jak w piątek Draga/Maszo to się wstępnie piszęNajlepiej z rana. Na Maszo z reguły chyba trochę głębiej będzie niż Dradze (nie licząc głębinki przy molo).
boldek pisze:Korpuch masz rację z AugustynąRzadko ogólnie pływam w tym miejscu i raczej na prawo od mola, więc może mam błędne skojarzenia... No ja raczej od 9-10 rano bo tak mi tylko niestety pasuje, a gdzie to już kwestia dogadania, jestem otwarty na propozycje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości