Jesteś jutro na mietku ? Byku namawia żeby otworzyć sezon ;p
ciurek pisze:
Jesteś jutro na mietku ? Byku namawia żeby otworzyć sezon ;p
kawa pisze:
nosz k... a ja sie na sobote szykowalemna kamerce osrodka wygladalo git a tu dupa widze. na pewno gruby? rzucales kamykiem czy cos? moze decha skruszy
Fikus pisze:Piotrbyku pisze:lodołamacz
Wszystko fajnie ale nie ma lekko.
Opowiem wam o lodolamaczu który bał sie lodu.
Dawno dawno temu stocznia za siedmioma akwenami retencyjnymi zbudowała żółty lodołamacz. Lodołamacz był bardzo fajny i każdy chcial sie zabrac lodołamaczem na przejażdzkę - poznać drogi morskie, nieprzetarte szlaki, poznac nieznany świat. W letnie słoneczne dni lodołamacz był pełny i kursował na maksymalnej mocy jakby miał stawić czoła całej artanktydzie a szczśliwi pasażerzy tanczyli i spiewali na pokładzie, inni pod pokładem robili co innego z upodobaniem. Wtem nadeszła zima. A wtedy zima to była taka zima że ja niemoge. Turysci zostali w domach, fabryki przestały brykać, a kapitan ciągle leżał nieprzytomny z zimna. Najgorsze że w tych wrunkach nie mógł działać facebook. Aktywne połaczenia były zerwane na wsyzstkich zamarzniętych portach. Wezwano lodołamacz.
cdn...
r.sidor pisze:wczorej berek, jutro berek!
powiało bardzo miło wczoraj już od rana, byłem od półwyspu i zacząłem samotnie sezon! miałem 14 m rebelka, do 11 było ok, potem na krótko przysiadło, a potem to i na 12 m byłoby dość, super wiaterek, chociaż szkwałów tradycyjnie nie brakowało, ale nie było dziur więc loty były wysokie a lądowania delikatne. ok 12.30 zacząłem czuć dyskomfotr cieplny i zakończyłem pływanie - woda jeszcze zimna, ale żadnego lodu nie ma. jutro niestety s więc trzeba będzie dymać na spot na piechotę. pzdr rad
Mikolpa pisze:r.sidor pisze:wczorej berek, jutro berek!
powiało bardzo miło wczoraj już od rana, byłem od półwyspu i zacząłem samotnie sezon! miałem 14 m rebelka, do 11 było ok, potem na krótko przysiadło, a potem to i na 12 m byłoby dość, super wiaterek, chociaż szkwałów tradycyjnie nie brakowało, ale nie było dziur więc loty były wysokie a lądowania delikatne. ok 12.30 zacząłem czuć dyskomfotr cieplny i zakończyłem pływanie - woda jeszcze zimna, ale żadnego lodu nie ma. jutro niestety s więc trzeba będzie dymać na spot na piechotę. pzdr rad
![]()
![]()
Rigus pisze:Na Słupie brak lodu oraz niski stan wody co daje ładną plażę na brzegu północnym do taklowania. Potwierdzone info od ws' a z dziś. Szkoda że mam tak daleko bo spot lepszy od Mietkai Kunic
Rigus pisze:Na Słupie brak lodu oraz niski stan wody co daje ładną plażę na brzegu północnym do taklowania. Potwierdzone info od ws' a z dziś. Szkoda że mam tak daleko bo spot lepszy od Mietkai Kunic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości