Rano zdecyduję ale wychodzi na to że SEeee popływam.
Ktoś jeszcze będzie?
Piotrbyku pisze:Jeszcze bylem jak wzioles 9 . A ja skladalem roz....go Kita:-(
Piotrbyku pisze:ktoś wcześniej zaje..ł i naderwał materiał a ja dokończyłem . Leciałem na halsie i nagle pyk i pękł materiał po całości a ja wpadłem do wody . a szkoda bo fajnie wiało .
Mikolpa pisze:Chyba trzeba się jutro pochlapać na mieciuw końcu dyngus.
Ktoś jeszcze będzie?
sander pisze:Piotrbyku pisze:ktoś wcześniej zaje..ł i naderwał materiał a ja dokończyłem . Leciałem na halsie i nagle pyk i pękł materiał po całości a ja wpadłem do wody . a szkoda bo fajnie wiało .
Materiał tego latawca trochę wytrzepany już był z tego co mówił Paweł (sam nie przyglądałem się) a wiaterek też nie najmniejszy. Nie puścił czasem na szwie?
sander pisze:Mikolpa pisze:Chyba trzeba się jutro pochlapać na mieciuw końcu dyngus.
Ktoś jeszcze będzie?
Ja se dzisiaj popływałem, było nieplanowane ognisko, pływanie na kite (pół na pół z chodzeniem po plaży) i ciąganie za samochodem, gdyby nie super pogoda (do wieczora świeciło słońce) to pewnie by mi się nie chciało w ogóle jechać.
A tu fotka z dzisiaj, kto rozpoznaje spot po kolorze wody?
sander pisze:Mikolpa pisze:Chyba trzeba się jutro pochlapać na mieciuw końcu dyngus.
Ktoś jeszcze będzie?
Ja se dzisiaj popływałem, było nieplanowane ognisko, pływanie na kite (pół na pół z chodzeniem po plaży) i ciąganie za samochodem, gdyby nie super pogoda (do wieczora świeciło słońce) to pewnie by mi się nie chciało w ogóle jechać.
A tu fotka z dzisiaj, kto rozpoznaje spot po kolorze wody?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości