Targi Wiatr i Woda 3-6 kwietnia Stadion Narodowy

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
artus97
Deska: Nobile
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2014, 20:18

Sonix pisze:
artus97 pisze:a do tego wejście prawie za darmo tylko 35 zł na dzień

Zmień sport na szachy. Skoro nie stać Cię 35zł. na wejściówkę to za co i na czym ty pływasz. Druga sprawa to taka jeśli za drogo to siedź w domu przed forum i narzekaj dalej. Przecież nikt nie zmusza Cię żebyś jechał tylko zachęca.

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka

Z pewnością nie pływam na tak świetnym sprzęcie jak Twój, jednak jezeli moja opinia tak bardzo uraziła Ciebie lub Łukasza to bardzo przepraszam.

Famay
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 17 razy

Post05 kwie 2014, 00:08

artus97 pisze:
Sonix pisze:
artus97 pisze:a do tego wejście prawie za darmo tylko 35 zł na dzień

Zmień sport na szachy. Skoro nie stać Cię 35zł. na wejściówkę to za co i na czym ty pływasz. Druga sprawa to taka jeśli za drogo to siedź w domu przed forum i narzekaj dalej. Przecież nikt nie zmusza Cię żebyś jechał tylko zachęca.

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka

Z pewnością nie pływam na tak świetnym sprzęcie jak Twój, jednak jezeli moja opinia tak bardzo uraziła Ciebie lub Łukasza to bardzo przepraszam.

HAHAHAH I BRAWO ARTEK !!! :D

Kto co lubi i tyle , a co do sprzętu bym,sie nie kłócił z Aartus97 !

m3rlin
Deska: Su-2
Latawiec: Cabrinha Vector

Post05 kwie 2014, 00:49

Bardzo się cieszę że komuś się udało zorganizować taką imprezę. Należy pamiętać że w wawie nie ma zatoki i nie ma prakrycznie miejsca gdzie można by sobie fajnie polywac, nie ma spota dobrego z dobrym wiatrem, prakrycznie nie ma nic (zegrze dla początkujących to tylko rowerek), wake w jeziorku czerniakowskim (Chyba 60 dych za godz?, kiedys tak było) i nic więcej, zero..... Może te targi zachęcą ludzi do uprawiania sportu jakim jest KS/WS bardzo bym chciał. Wiecęj ludzi pływa lepiej się zabrać na doczepkę :P (To żart oczywiście, ale fajnie jak by nas było więcej z wawy)
PZDR

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2014, 09:17

m3rlin pisze:Bardzo się cieszę że komuś się udało zorganizować taką imprezę. Może te targi zachęcą ludzi do uprawiania sportu jakim jest KS/WS bardzo bym chciał.

A ja już myślałem, ze ludzie w większości dołączają do tego forum tylko po to aby komuś anonimowo wbić nóż w plecy. A tutaj proszę! Drugi post i tyle pozytywu :thumb:
Witamy na forum. Czekamy na więcej.

Szukałem jakiś aktualnych zdjęć z targów ale nie ma szału w sieci. FB targów skromniutkie apdejty. Pokażcie fotki z wioski WS/KS.

@Łukasz K lub D- wyślij proszę swojego fotoreportera, aby zasypać nas fotorelacjami na podobieństwo tego co przygotowałem z Maurycym i śp.Batmanem 5 lat temu ze Szczecińskiego Boat Show:
viewtopic.php?f=7&t=23064&hilit=szczecin

Nie każdy może przecież być i nieobecnym usprawiedliwionym coś się też należy :idea:

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post05 kwie 2014, 20:27

zanim panowie znajdą czas na fotki (oglądających rzeczywiście sporo) to można tu choćby zerknąć na skalę:
http://www.zagle.com.pl/wydarzenia/targ ... 14092.html
porównać nie umiem, bo na podobnych targach byłam kilka dobrych lat temu.

jako, że impreza na narodowym, to po cichu liczyłam na jeszcze większe zabawki, ale z jachtów największe były 33ft.
Był bardzo ładny Maxus w tym właśnie rozmiarze i super wyposażeniu (dla mnie best off), Delphia, choć wnętrze proste...
Sporo łodzi motorowych, śliczne, ale to nie moja bajka... jak opanuję technikalia i nikt mnie nie wyręczy, to wrzucę fotki.

Z naszych ulubionych sportów to wystawcy skupili się na szkółkach, nie sprzęcie...
to znaczy wisiały pojedyncze latawce, ale generalnie szkółkowo:
poza tymi, którzy się tu już ujawnili (Board&Kite i Easy) było Molo, kilka szkółek ws, BoardTravel i Slingshot, który wykazał się sprzętowo, sporo ciekawych desek i wake i kite.

Myślę, że organizatorzy chcieli przyciągnąć rzesze ciekawskich tym narodowym, ale w mojej ocenie potencjału nie udało się w pełni wykorzystać...
Tak, czy owak bardzo miłe popołudnie.:)

Piekarz
Deska: Nobile T5 2010
Latawiec: Cabrinha Switchblade 12m
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2014, 20:36

surfbabe pisze:
Myślę, że organizatorzy chcieli przyciągnąć rzesze ciekawskich tym narodowym, ale w mojej ocenie potencjału nie udało się w pełni wykorzystać...
Tak, czy owak bardzo miłe popołudnie.:)

szkoda tylko że na płycie było strasznie zimno, duzo chłodniej niz na dworzu ;/

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2014, 21:05

Na płycie mega zimno, podziwiam wystawców że wytrzymują tam tak długo. Czy to od płyty tak ciągało czy klima... mnie po 1h zatoki zaczęły dawać znać i dalem nogę na 2 piętro. W przejściu z parteru były szkółki ws/kite. (aka. wioska ws chyba dobrze odczytałem). Na płycie był Sling, gdzieś obok wystawki z Maserati :lol:

Pełno ulotkarzy, po chwili w ręku można było mieć ich całą siatkę katalogów czy ulotek. Z ciekawostek widziałem chyba 3 miejsca gdzie był jetboard (to będzie nowa moda jak poprzednio flyboard w wakacje?)

Fakt, na płycie napchane było wystawców, jachtów. Sam byłem zdziwiony że na tak małej przestrzeni tyle dało się upchać co poprzednio na 3 halach. Troche to taki odpustowy jarmark przypominało a nie targi.

Jutro dobra pogoda, więc pewnie wybiorę się na SUP obok Narodowego, trzeba się trochę przewietrzyć ;) po dzisiejszym dniu.
Załączniki
narodnyj stadion.jpg
narodnyj stadion.jpg (137.73 KiB) Przejrzano 1020 razy

Wróć do „Forum Główne”