dasnsad pisze:Brzeźno do 16 cud miód na 11 cały czas całkiem sporo i w miarę równo!
KPISZ, tragedia nierówny warun jak przystało na burze.
ted pisze:donaj pisze:dasnsad pisze:Brzeźno do 16 cud miód na 11 cały czas całkiem sporo i w miarę równo!
KPISZ, tragedia nierówny warun jak przystało na burze.
Jakie burze?
dasnsad pisze:Ja też się zastanawiam, pływałem 2h i naprawdę miło z czego był taki moment gdzie w pewnym momencie bardzo dowiało, widziałem jak pływałeś i jak wchodziłeś to zaczynało dowiewać.
Kubs0n pisze:Dziś zaliczony mega kozacki spływikSię aż zdziwiłem jak przyjechałem nad wodę ,że nikt nie pływa
BTW. Progno na poniedziałek i reszte tygodnia póki co wygląda dobrze
donaj pisze:Kubs0n pisze:Dziś zaliczony mega kozacki spływikSię aż zdziwiłem jak przyjechałem nad wodę ,że nikt nie pływa
BTW. Progno na poniedziałek i reszte tygodnia póki co wygląda dobrze
Po tym jak napisałeś posta wszedłem raz jeszcze na icm dla pewności i prognoza w poniedziałek siadła ...dzięki!
Kubs0n pisze:Dla tych którzy będą za jakiś czas jechac na 0,5wysep przez Redę mam info: http://www.telewizjattm.pl/dzien/2013-10-18/26316-za-dwa-tygodnie-ruszy-remont-drogi-na-polwysep.html?play=on
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości