dasnsad pisze:Właściwie to "paździerz" przejąłem od Ciebie bo spodobało mi się to określenie, sorry![]()
..autorstwa sobie bynajmniej nie przypisuję

peace
dasnsad pisze:Właściwie to "paździerz" przejąłem od Ciebie bo spodobało mi się to określenie, sorry![]()
Ziomek. pisze:Kubs0n pisze:A może ma ktoś 136 do sprzedania? ;> Kupie nawet sam blat
..mandaro ma kilka, ale Nobile - mogą być ?
peace
Kubs0n pisze:Ziomek. pisze:Pytam o CLASHA
Na stronce nowej 136 już nie zamówie, Ziomek wiesz czy będą dostępne w najbliższym czasie?
A może ktos używke 136 chcę ożenic?
mandaro pisze:
Czyli pop, czop i kontrola deski są słabsze w Kleszu, niż w 50/50.
Tak, czy nie?
Nie znam się , chcę się dowiedzieć.
jaaack pisze:dodam,że podobną mają WAGĘ
szukam rączki do deski rozstaw 18 cm
mandaro pisze:A czy jest możliwe, żeby w lutym tego roku w Tarifie kolega ze sklepu przyniósł inną deskę C L A S H do testów
niż ta, o której teraz jest mowa???
Sklep zapewniał, że jest świetna, a nam wydała się całkiem dobra,
.
Jakub99 pisze:Witam
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyborem deski pod buty w grę wchodzą dwie właśnie clash 138 i custom 140.
Na desce będę pływał jakieś 70% z latawcem i 30% na wyciągu przeszkody itp i właśnie z latawcem wydaje mi się lepszy clash ale jak sobie poradzi na wyciągu przeszkody chodzi o wytrzymałość dna deski, custom z tym nie będzie miał problemy ale z latawcem ostrzenie może być kiepską sprawą duży rocker którego właśnie może w desce clash brakować na wyciągu może ktoś coś poradzi ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości