max_rm pisze:Jaka tendencja teraz?
Max daj już spokój z tymi pytaniami, wiem że dla Ciebie dalej niż do Rewy to wyprawa

O 12 w Kuźnicy mierzone 20 supłow. Będzie jeszcze mocniej, z twoją nadwagą to może nawet na małą latawkę wyda ziom

max_rm pisze:Jaka tendencja teraz?
jacamakajta pisze:max_rm pisze:Jaka tendencja teraz?
Max daj już spokój z tymi pytaniami, wiem że dla Ciebie dalej niż do Rewy to wyprawaale uwierz że warto
![]()
O 12 w Kuźnicy mierzone 20 supłow. Będzie jeszcze mocniej, z twoją nadwagą to może nawet na małą latawkę wyda ziom
Kubs0n pisze:Coś czuję że jutro i po jutrze będzie piękniew Jastarni powoli wchodz... jest już jakieś 10-12 kntów więc jutro popołudniu może byc hawajsko a pojutrze replay
Jutro Inwazja na Dragę więc dam info jak z warunem.
MWILCZ pisze:A tak poza tym, o godz 12 zmierzyłem na brzegu 27knts.
W tym momencie przypłynął Donaj z krzykiem że tu na brzegu to lipa a nie wianie, i że tam 200 m od brzegu to ponad 30, i zmienił z 11 na 9 Razora.
Donaj szacun za te twoje railey UH po roku pływania. Jestem pod wrazeniem.
Poza tym że dzisiaj miałeś po prostu pecha.
Jutro będzie lepiej, tylko ta prognoza trochę rozczarowuje.
burek pisze:Zimno,
bez rekawic i butów więcej nie wchodze w tym sezonie.
Pływałem na Maszo może 1 godzinę...nie pamiętam kiedy tak zmarzłem.
Tylko ja tak dziś zmarzłem??? Czy coś było nie tak:)
MWILCZ pisze:Kubs0n pisze:Coś czuję że jutro i po jutrze będzie piękniew Jastarni powoli wchodz... jest już jakieś 10-12 kntów więc jutro popołudniu może byc hawajsko a pojutrze replay
Jutro Inwazja na Dragę więc dam info jak z warunem.
KUBSON do której pływałeś i jak wiało
Wrogu pisze:MWILCZ pisze:A tak poza tym, o godz 12 zmierzyłem na brzegu 27knts.
W tym momencie przypłynął Donaj z krzykiem że tu na brzegu to lipa a nie wianie, i że tam 200 m od brzegu to ponad 30, i zmienił z 11 na 9 Razora.
Co tam Donaj narozrabiał? Znowu nie wiało![]()
MWILCZ pisze:Wrogu pisze:MWILCZ pisze:A tak poza tym, o godz 12 zmierzyłem na brzegu 27knts.
Co tam Donaj narozrabiał? Znowu nie wiało![]()
Huge hardware problems.
Najpierw powietrze zeszło na wodzie, next - urwana linka - na wodzie, potem dziwna figura z kiteloopami na wodzie, że aż Mu musiałem spuszczać powietrze z latawki, Spytasz gdzie?? - na wodzie. Dużo tego było, ale Donaj TWARDY jest.
PZDR
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości