najblizsze testy niebawem w Hiszpanii, my juz po testach

Nawet moge zaprosic do mnie na testy juz dzis jak masz ochote,
pogadamy o sprzecie, potestujemy, jest co testowac jest o czym gadac

Pozdro...
GURU 10.5 pisze:
Polecam, bo sprzęt szeroko zakresowy, pływasz od....[ każdy wpisuje, co tam uważa;)], a jak wiatr wzrośnie nie musisz schodzić w panice z wody, tylko pływasz dalej
Mikolpa pisze:
A co sądzicie o wykorzystaniu latawca race do słabowiatrowego pływania? np. RRD Addiction 18m, North Dyno 17m? i itp.
GURU 10.5 pisze:
Polecam, bo sprzęt szeroko zakresowy, pływasz od....[ każdy wpisuje, co tam uważa;)], a jak wiatr wzrośnie nie musisz schodzić w panice z wody, tylko pływasz dalej
Mikolpa pisze: Komorowce na razie mnie trochę przerażają, spróbuję jednak jakiegoś dużego pompowańca, choć te duże również mnie trochę przerażają![]()
.
Pinio pisze:Może $ go przeraża detal ok 9 koła za kajta x19 LUB 21 FS
Kober pisze:Od 2 lat uzywam Spleene X19 ....
X19 jest delikatniejszy niz LEI .... trzeba uwazac na ostre obiekty na plazy przy starcie i ladowaniu .... kazda mala dziurka jest problemem gdy latawiec lezy na wodzie ... pamietaj tez ze latwce mozno uzywane moga przepuszczac wode na rozciagnietych szwach , najczesciej w tylnej czesci latawca , ale to juz najczesciej latawce ktore dawno powiiny isc na emeryture .....
airman pisze:Pinio pisze:Może $ go przeraża detal ok 9 koła za kajta x19 LUB 21 FS
Plus jest taki ze latawce komorowe są dużo bardziej wytrzymalsze i jak ktoś dba o sprzęt to starczają na wiele sezonów LETNIO-ZIMOWYCH!!! …..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości