hello !
#1 - chciałem poinformowac, iż NIE MA JUŻ miejsc na imprezę kończącą sezon letni a rozpoczynającą sezon zimowy, która odbędzie się 2 grudnia w clubie IBIZA we Wrocławiu.
Zaproszenia zostały rozdne, lista gości wypełniona.
Impreza będzie tym razem skromna, bo tylko dla ok 500 osób.
Na imprezie będzie m.in. Mateusz "Matys" Ligocki, Marek "Sąsiad" Sąsiadek, Diana Sadłowski, Ania Grzelińska, Wojtek "WuPe" Pająk, Michał "Brelok" Ligocki, Rafał Wielgus, Oleg "g-Git" Lange, Marek "eMDe" Doniec, chlopaki ze studia "Brudne Południe", włodaże oraz teaa-riderzy Croppa, włodaże Vento, włodaże Ride-Dragon-Control, ...
Imprezę wspiera Red Bull
zagra Dj Spike, Dj Ojciec Karol
patron medialny - Free&Style, 4FUN TV
sponsorzy - Vento, Cropp, Forum, Rome, RIde, Dragon, Control
organizator: SIGNX, E-board.pl feat. Free&Style
uwaga: dla BARDZO chcących wziac udział mam jeszcze odłozonych kilka zaproszeń !! wystarczy wysłac emaila na adres: pedro@signx.pl z hasłem "KITEFORUM"
Leave No Trace news, czyli niektóre szczegóły, które znamy (generalnie trudno się coś dowiedzieć):
- termin: 3 grudnia '05
- start nieoficjalny 10:00, start oficjalny 14:00
- główna część imprezy to pokazy Teamu Nokia (Jukka Eratuli, Cheryl Mass) na cornerze (reszta staruje na Air&Style)
- polską ekipę kompletuje Matys (nie znamy nazwisk póki co)
- dodatkowo będzie: scena z muzą, namiot z grami, namiot Club Nokia, jibb park
- jibb park składał się będzie z: rail prosty 6m, box prosty 6m, rainbowbox 7m, c-box 7m
- wszystko ustawione będzie w części południowej rynku (wzdłuż Fredry i drzewek)
- zapisy do JIB JAMU w namiocie biura zawodów (przy Jibbach) od godz. 12:00; przewidywana godzina rozegrania Jam-u ->16:00 / formuła Open, start gratis, nagrody: telefony Nokia, ..., kategorie: best jibber, best jibberka, best trick
- impreza kończy się o godz. 20:00 po którym bedzie AfterParty - niestety nie znamy miejsca a informacje, które do nas docierają mówią o lokalu "Dwór Polski" czyli totalna kicha, bo ... to restauracja dla krawaciarzy !
- chętnych do udziału w Jib Jam-ie zapraszmy do zapisów przez emaila na adres: pedro@signx.pl
szczegóły, info prasowe oraz mapka rozmieszczenia stanowisk imprezy znajdziecie na
http://www.signx.pl/snowboard/news.htm
pedro