Wroclaw - newsy imprezowe (SIGNX / NOKIA)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
ZaŻenowany

Post27 lis 2005, 11:43

hello !
#1 - chciałem poinformowac, iż NIE MA JUŻ miejsc na imprezę kończącą sezon letni a rozpoczynającą sezon zimowy, która odbędzie się 2 grudnia w clubie IBIZA we Wrocławiu.
Zaproszenia zostały rozdne, lista gości wypełniona.
Impreza będzie tym razem skromna, bo tylko dla ok 500 osób.
Na imprezie będzie m.in. Mateusz "Matys" Ligocki, Marek "Sąsiad" Sąsiadek, Diana Sadłowski, Ania Grzelińska, Wojtek "WuPe" Pająk, Michał "Brelok" Ligocki, Rafał Wielgus, Oleg "g-Git" Lange, Marek "eMDe" Doniec, chlopaki ze studia "Brudne Południe", włodaże oraz teaa-riderzy Croppa, włodaże Vento, włodaże Ride-Dragon-Control, ...
Imprezę wspiera Red Bull
zagra Dj Spike, Dj Ojciec Karol
patron medialny - Free&Style, 4FUN TV
sponsorzy - Vento, Cropp, Forum, Rome, RIde, Dragon, Control
organizator: SIGNX, E-board.pl feat. Free&Style

uwaga: dla BARDZO chcących wziac udział mam jeszcze odłozonych kilka zaproszeń !! wystarczy wysłac emaila na adres: pedro@signx.pl z hasłem "KITEFORUM"

Leave No Trace news, czyli niektóre szczegóły, które znamy (generalnie trudno się coś dowiedzieć):
- termin: 3 grudnia '05
- start nieoficjalny 10:00, start oficjalny 14:00
- główna część imprezy to pokazy Teamu Nokia (Jukka Eratuli, Cheryl Mass) na cornerze (reszta staruje na Air&Style)
- polską ekipę kompletuje Matys (nie znamy nazwisk póki co)
- dodatkowo będzie: scena z muzą, namiot z grami, namiot Club Nokia, jibb park
- jibb park składał się będzie z: rail prosty 6m, box prosty 6m, rainbowbox 7m, c-box 7m
- wszystko ustawione będzie w części południowej rynku (wzdłuż Fredry i drzewek)
- zapisy do JIB JAMU w namiocie biura zawodów (przy Jibbach) od godz. 12:00; przewidywana godzina rozegrania Jam-u ->16:00 / formuła Open, start gratis, nagrody: telefony Nokia, ..., kategorie: best jibber, best jibberka, best trick
- impreza kończy się o godz. 20:00 po którym bedzie AfterParty - niestety nie znamy miejsca a informacje, które do nas docierają mówią o lokalu "Dwór Polski" czyli totalna kicha, bo ... to restauracja dla krawaciarzy !
- chętnych do udziału w Jib Jam-ie zapraszmy do zapisów przez emaila na adres: pedro@signx.pl

szczegóły, info prasowe oraz mapka rozmieszczenia stanowisk imprezy znajdziecie na
http://www.signx.pl/snowboard/news.htm

pedro

Awatar użytkownika
DRUMMER 182
Kontaktowanie:

Post27 lis 2005, 11:49

DZieki wielki za info :wink: !!!!
PZDR
aloHA

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2005, 15:36

tak mnie zastanawia nazwisko Wielgus. co z tego ze on bedzie? on jest fotografem a nie rajderem. rozumiem ze jesli jest Wielgus to koniecznie trzeba byc bo to "towarzystwo" tak? ;)

pedro z signx

Post27 lis 2005, 16:39

nie nie trzeba byc !
na mnie tez nie robi wrazenia to ze bedzie Matys czy Sasiadek
ale może ktos chce wiedziec, bo sa ludzie dla ktorych to ważne i ciekawe !

pedro

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2005, 16:49

pedro z signx pisze:nie nie trzeba byc !
na mnie tez nie robi wrazenia to ze bedzie Matys czy Sasiadek
ale może ktos chce wiedziec, bo sa ludzie dla ktorych to ważne i ciekawe !

pedro

ciekawe na pewno bo kolo robi naprawde zacne zdjecia 8)

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post28 lis 2005, 13:16

"AfterParty - niestety nie znamy miejsca a informacje, które do nas docierają mówią o lokalu "Dwór Polski" czyli totalna kicha, bo ... to restauracja dla krawaciarzy !"
kurka wodna nie taki dla krawaciarzy - slub tam mialem - znaczy male wesele - ale w Miodosytni w piwnicach Dworu - moze tam bedzie zjazd :) - choc malo miejsca :(
Pozdr,
lubow

Gość

Post02 gru 2005, 13:44

Lubow pisze:"AfterParty - niestety nie znamy miejsca a informacje, które do nas docierają mówią o lokalu "Dwór Polski" czyli totalna kicha, bo ... to restauracja dla krawaciarzy !"
kurka wodna nie taki dla krawaciarzy - slub tam mialem - znaczy male wesele - ale w Miodosytni w piwnicach Dworu - moze tam bedzie zjazd :) - choc malo miejsca :(
Pozdr,
lubow

Rozumiem,ze na Twoim weselu nie bylo krawaciarzy?
Wszyscy w szerokich nachach i bluzy.
Pedrowi chodzilo oto,ze dla lanserow i pojechanych kolesi Dwor Polski to za bardzo elegancka restauracja - nie Ci ludzie, nie ten klimat...klimat moze dobry na przyjecie weselne czy jakos inna uroczysta okazje,ale nie na after party po leave no trance :D

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post02 gru 2005, 13:57

A mnie chodzilo oto, ze jak juz ma byc Dwor to moze nie na wielkich salach tylko w piwnicy.
Oczywiscie odjechani ludzie musza chodzic do odjechanych knajp ale kurcze nie wiem czy jakakolwiek pasuje w okolicach Rynku - no moze w Pasazu Niepolda tak.

Gość

Post04 gru 2005, 18:30

A ja na after byłam i mimo "krawaciarskiej " opinii o Dworze Polskim, zajebiście się bawiłam. Właśnie to miejsce nadało imprezce dosyć oryginalny charakter:) pozdro dla wszystkich after partywiczów:):)

:roll: p.s. osoby które robiły zdjęcia, bądź mają dostęp do fotek z aftera proszone o kontakt z moją skromną osobą:)

kite_girl
Kontaktowanie:

Post04 gru 2005, 18:34

jeszcze raz- w sprawie fotek , kontakt ze mna proszę.
after party czerwona czapka tirówka:) :roll:

Awatar użytkownika
DRUMMER 182
Kontaktowanie:

Post04 gru 2005, 20:39

hueh
to dawaj fotkeczki Iwko :wink: !!!
ale ze zesmy NANY nie spotkali w IBIZIE to lipa :? !!!
widocznie nas nie szukala :lol: !!!!
ELO

nana

Post06 gru 2005, 20:54

DRUMMER 182 pisze:hueh
ale ze zesmy NANY nie spotkali w IBIZIE to lipa :? !!!
widocznie nas nie szukala :lol: !!!!
ELO

wszytskich zawiedzionych moim brakiem::: serdecznie przepraszam
rozmyłam się gdzieś w grudniowym deszczu
albo innym urywającym świadomość alkoholu:::

gdzie zdjecia ku pamieci i rozpaczy nieobecnych?
i pytanie podstawowe::: kiedy powtórka biwaku?...

nana:::

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”