Poz:

przemass pisze:Cześć, wrzucam amatorsko skręcony klip z jednego fajnego dnia w AustraliiMiłego oglądania
![]()
kowal pisze:Albo mi się wydaje albo mam ten sam problem co Ty Przemass przy próbach blind judge'a odruchowo robię dziwne rodeo...
i ch.. mnie już strzela bo mi to tak weszło w krew, że nie wiem jak to zwalczyć...![]()
![]()
Ps Sory za oftopa...
teoysta pisze:Jeśli amatorski znaczy 'film o fajnym pływaniu bez idiotycznego intro o robieniu śniadania albo dziwnych wstawek o biegających murzyniątkach' to oby wszystkie filmiki śmierdziały amatorszczyzną
kowal pisze:hyhy wszystko super tylko po jednym lądowaniu na filmiku miałeś niewyraźną minę jak byś się wkurzał, że nie wyszło to co miało...ja przy próbach blindjudga przy przełapywaniu mam stracha i kręcę pionową eskę na jednej ręce..
kowal pisze:hyhy wszystko super tylko po jednym lądowaniu na filmiku miałeś niewyraźną minę jak byś się wkurzał, że nie wyszło to co miało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości