Ja z chęcią poczytałbym opinie jak się pływa, w jakich warunkach jest ok czy który model. Jeśli coś ma "schodzić na psy".
Wystarczy już wątków które były szitem

szed pisze:Jeśli w następnym sezonie zostaną poprawione te wszystkie słabe punkty, o których napisałem (a wiem co piszę) to obiecuję, że zmienię tytuł tego wątku i osobiście ich pochwalę, tak jak to zresztą zrobiłem w przypadku latawca T5 z tego roku w odniesieniu do poprzedniego Koinobori.
marek.k pisze:To żeby było konstruktywnie może warto zadać pytanie o jakość i cenę, rozwiązania oferowane przez Nobile na kiteforum.com ? Wtedy się okaże czy nas lokalny patriotyzm i wybaczanie błędów Nobile jest właściwe. Czy też Nobile schodzi na psy. Żeby nie pytać się komercyjnych użytkowników związanych z Nobile biznesem którzy nie będą obiektywni albo będą off topować. To i tak cud, że jeszcze nie ma konkurencji która jedzie po Nobile w tym wątku.
Nie ma też co spłycać wątku że tyle opinii co użytkowników. Gdyby jakość desek była odpowiednia do ceny nie byłoby problemu. Skoro kosztują tyle ile kosztują warto by była odpowiednia jakość i szacunek do klienta.Jak ktoś sie chce modlić do desek Nobile, proszę bardzo jego sprawa. Ale nie rożni się wtedy niczym od zaślepionej sekty religijnej.
mandaro pisze:Skoro Nobile schodzi na psy, to ja jestem budą, która te wszystkie psy chętnie przygarnie.
Wczoraj widziałem miesieczną deskę F-one z której lakier złaził płatami.
A najbardziej godna polecenia deska Clasha była kropka w kropkę ze starą NHP.
Tutaj w Tarifie jest koleś, który robi kite deski z bambusa. 70szt. rocznie.
Kupcie sobie taką. Bardzo niezawodna. Można sobie na niej ogórka obrać, pomidora pokroić.
Początkującym dawałem do testów
rolnik pisze:mandaro pisze:Skoro Nobile schodzi na psy, to ja jestem budą, która te wszystkie psy chętnie przygarnie.
Wczoraj widziałem miesieczną deskę F-one z której lakier złaził płatami.
A najbardziej godna polecenia deska Clasha była kropka w kropkę ze starą NHP.
Tutaj w Tarifie jest koleś, który robi kite deski z bambusa. 70szt. rocznie.
Kupcie sobie taką. Bardzo niezawodna. Można sobie na niej ogórka obrać, pomidora pokroić.Początkującym dawałem do testów![]()
![]()
fiftyfifty test center Mandaro
Tak czytam i wniosek nasuwa mi sie jeden. Rozwiazanie kiss dla finow wyglada sensownie .Material nie ma wiekszego znaczenia jesli jest trwaly (powinien byc taki) i tani. 5 minut z nozykiem dla perfekcjonistow i wszystko pasuje idealnie ( tak naprawde dla samego plywania nie ma to zadnego znaczenia) .Boli Was cena .
Koszty wszyscy chca ciac .Wszedzie na swiecie wiecej placi sie za prace niz za material .Tylko u nas(powoli sie zmienia) w Chinach i krajach 3 swiata jest inaczej wiec ....nozyk i do roboty bedzie dobrze
rolnik pisze:Tak czytam i wniosek nasuwa mi sie jeden. Rozwiazanie kiss dla finow wyglada sensownie .Material nie ma wiekszego znaczenia jesli jest trwaly (powinien byc taki) i tani.
rolnik pisze:Rozwiazanie kiss dla finow wyglada sensownie.
rolnik pisze:Boli Was cena.
rolnik pisze:Koszty wszyscy chca ciac .Wszedzie na swiecie wiecej placi sie za prace niz za material .Tylko u nas(powoli sie zmienia) w Chinach i krajach 3 swiata jest inaczej wiec ....nozyk i do roboty bedzie dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość