POIK zaprasza - 3 sezon przed nami !

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
POIK
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post26 mar 2013, 15:47

Witamy bardzo serdecznie !

Przed nami 3 sezon działalności - Polska Organizacja Instruktorów Kitesurfingu, mimo wielu przeciwnościom, powstała i nadal się rozwija a efekty ciężkiej pracy mają wymierny charakter.

Otóż w ciągu 2 lat działalności a w zasadzie w ciągu ostatniego sezonu, kiedy w projekt zaangażowali się nowi, bardzo dobrzy szkoleniowcy POIK:
- przeprowadził 3 kursy upgrade dla instruktorów posiadających uprawnienia IKO
- przeprowadził 5 kursów instruktorskich w szkołach KITE.PL, Akademia Kitesurf, Fun Univeristy oraz Surf Szkoła
- zrzeszył 10 szkół kitesurfingu (kilka nowych złożyło akces na sezon 2013) http://poik.pl/szkoly_poik_licencja.htm
- wyszkolił i zrzeszył 54 instruktorów http://poik.pl/instruktorzy_z_licencja_poik.htm
- wydał dziesiątki kart POIK absolwentom kursów nauki kitesurfingu
- opracował program nauczania (bogaty manual), który przed tym sezonem zostanie wydany w formie wydawnictwa POIK
- objął ubezpieczeniem OC instruktora wszystkich zrzeszonych w POIK instruktorów

Jak się okazuje, idea powstania i działalności POIK znalazła spore grono odbiorców (szkoły jak i osoby indywidualne) i cieszy się dużym zainteresowaniem - dobrze prowadzone kursy, niska cena, ... - jest alternatywą dla coraz częściej omijanego IKO.

W zbliżającym się sezonie 2013 zapraszamy do współpracy wszystkie szkoły kitesurfingu oraz osoby, które chciałyby zostać instruktorem a także tych, którzy chcą mocniej związać się z POIK.

Kalendarz kursów instruktorskich w sezonie 2013 powoli się zapełnia http://poik.pl/system_szkolenia_terminarz-wymagania.htm

POIK

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 18:30

No fajnie, działajcie dalej, tylko jak powstanie związek to będą jaja dobre :roll:

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 20:36

Spoko, dwa lata temu byłem zdecydowany na zrobienie u Was licencji. Teraz już podziękuje :hand: 2 lata zbywania mi wystarczą.

Kubs0n
Deska: Xenon Laluz
Latawiec: North Vegas
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 40 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 23:11

Zanim otrzymałem licencje IKO też zastanawiałem się nad kursem POIK ,jednak staneło na IKO.Teraz zastanawiam się nad kursem UPGRADE w POIK ale nie wiem czy jest sens robienia tego kursu, jakie mogę czerpac korzyści itp. :D

POIK

Post26 mar 2013, 23:33

Crazy Horse pisze:No fajnie, działajcie dalej, tylko jak powstanie związek to będą jaja dobre :roll:

Panie Łukaszu !
A co ma wspólnego powstanie Związku do POIK ? Jakie mogą być jaja, bo nie rozumiemy ? Czy może Pan nam, instruktorom POIK, użytkownikom forum rzeczowo wyjaśnić ?
Czy zna Pan ustawę z 2010 roku ? Czy wie Pan, że w wielu dyscyplinach Związki a szkolenie instruktorów to całkiem oddzielna działka ?? Np. PZN i SITN - i mają się dobrze !

POIK

POIK

Post26 mar 2013, 23:35

bobek_h pisze:Spoko, dwa lata temu byłem zdecydowany na zrobienie u Was licencji. Teraz już podziękuje :hand: 2 lata zbywania mi wystarczą.

Hmm
2 lata zbywania ? Raczej niemożliwe ale oczywiście zrobienie licencji POIK jest dobrowolne.

POIK

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post27 mar 2013, 10:50

POIK pisze:
bobek_h pisze:Spoko, dwa lata temu byłem zdecydowany na zrobienie u Was licencji. Teraz już podziękuje :hand: 2 lata zbywania mi wystarczą.

Hmm
2 lata zbywania ? Raczej niemożliwe ale oczywiście zrobienie licencji POIK jest dobrowolne.

POIK

Niby nie możliwe a takie prawdziwe ;)

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post27 mar 2013, 11:12

A własnie dzisiaj pomyśałem o tym samym, zeby przenieść to do działu Biznes :clap:

POIK

Post27 mar 2013, 22:38

Witamy !

Jak widać są równi i równiejsi !
Czy bowiem temat ""SURF INFORMATOR 2013" deadline na zgłoszenia - WTOREK 19.03 " nie jest tematem biznesowym ?

POIK

Awatar użytkownika
Kristoff
Deska: Shinn Bronq Heritage, LF Foil
Latawiec: Flaj Speed 3, Flaj Boost
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 28 razy

Post27 mar 2013, 23:20

Ja bym to potraktował inaczej. Są bardziej i mniej lubiani ;-)

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post28 mar 2013, 01:39

Ujmując to najkrócej jak się da - SI - Zasadniczo zaprasza wszystkich do współpracy, a jego pomysłodawca podpowiada, żeby ci odrzuceni zaprosili do współpracy POIK...
:idea:
Czy skorzysta i co z tym zrobi...

POIK

Post31 mar 2013, 18:41

Panie Łukaszu.

Rzuca pan słowa i tezy na wiatr a potem nie odpowiada na prośbę ich rozwinięcia. Nie fair w stosunku do użytkowników KF którzy chcieliby poznać szczegół pana zarzutów. Być może ma pan bowiem racje ?

POIK

Wróć do „Biznes Forum”