metsa pisze:Jeszcze dodatkowa informacja: Dzięki Uprzejmości Firmy Latawki.pl dostałem 2 latawce pompowane Peter Lynn FURY w rozmiarach 11i 15 na testy , jak tylko dmuchnie mam zamiar je przetestować na Dratowie w przyszłym tygodniu . Jak ktoś jest chętny zapraszam , ewentualnie w innym terminie .
świderkite pisze:Oby zima juz przyszła bo woada coraz zimniejsza;) http://vimeo.com/29904238
gredy pisze:metsa pisze:Jeszcze dodatkowa informacja: Dzięki Uprzejmości Firmy Latawki.pl dostałem 2 latawce pompowane Peter Lynn FURY w rozmiarach 11i 15 na testy , jak tylko dmuchnie mam zamiar je przetestować na Dratowie w przyszłym tygodniu . Jak ktoś jest chętny zapraszam , ewentualnie w innym terminie .
Na to czekałemtylko coś progno osłabło
Śmigacz pisze:Ponieważ jez. Wytyczno jest zbiornikiem retencyjnym to z tym dnem jest rożnie. Od brzegu schodzi w miarę łagodnie do 2-2,5m. potem znowu przy tych wystających patykach się miejscami wypłyca nawet do 1,5m. Dzieje się tak ponieważ kiedyś linia brzegowa była przed tymi patykami a dookoła jez. był rów. Potem to obwałowali i zalali.![]()
Jeżeli chodzi o start z wody to nie wiem za bardzo jak to się robi i czy musi być grunt czy nie.![]()
Jak pisałem wcześniej jestem zielony w temacie![]()
Jeżeli chodzi o czwartek to raczej nie dam rady z wami się wyrwać, jeżeli już to na pół godz. pokazać miejscówkę.![]()
Ewentualnie w przyszłą sobotę lub może jutroTo i łódeczkę bym skombinował żeby opłynąć miejscówkę.
![]()
Odległość z Lublina z Turystycznej do Urszulina 56km + 8km nad jez.
Jak coś jestem jutro pod tel. 604-453-383 AREK
A tak przy okazji to się pochwalę swoim nowym nabytkiem.
Testowaliśmy go przy 5-6knts, startował i latał bez żadnych problemów nawet można było w miejscu zrobić 3 loopy.![]()
Podobno jak na 13m2 to całkiem dobry wynik przy prawie bezwietrznej pogodzie, no ale to ultra lite.
metsa pisze:To jak jutro kto się piszę , w grę wchodzi Kunów Lub Dratów ,
świderkite pisze:Pany może by na zime zbudować takiego kikerka?? albo boxa na deche ?kto ma jakiś pomysł i możliwość zabrać jakies np palety czy cos to można pomyśleć nie??
gjajt2009 pisze:świderkite pisze:Pany może by na zime zbudować takiego kikerka?? albo boxa na deche ?kto ma jakiś pomysł i możliwość zabrać jakies np palety czy cos to można pomyśleć nie??
nie bardzo czaje o co chodzi ale jeżeli to tylko kwestia palet to z Grześkiem załatwimy nawet dzisiaj,
dawać znaka na kiedy co i jak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości