a ja proponuje,zeby biznes forum wjechało na główny dział FORUM GŁÓWNE - powiem wprost. wbijam regularnie na kiteforum chyba od 2006 roku i jeszcze NIGDY tam nie byłem. Co by nie powiedzieć o całym "biznesie" to jest on temu forum potrzebny. Nie chodzi tylko o robienie $$, ale o pare innych rzeczy np. Z kiteforum dowiedzialem sie o surfmag issue online - z kiteforum dowiedzialem sie o nowych pompowanych kajtach peter lynn , z kiteforum..... moge wymieniac w nieskonczoność.
przemj pisze:Eska, proszę - bez urazy, ale ja uważam, że te "porządki" idą w dobrą stronę. Posty PRowo-ogłoszeniowe tutaj (zwłaszcza uzytkownika 24surf.pl ostatnio) zaczynają być coraz bardziej wkurzające i megaupierdliwe. Uważam, że administracja jest w tym względzie nawet zbyt liberalna i powinna komuś takiemu podziękować za udział w forum.
My z tego forum korzystamy, bo interesuje nas KS. Jeżeli ktoś chce zainteresować czytelników tego forum jakąkolwiek działalnością komercyjną prowadzoną przez siebie, to proszę, niech korzysta z GRZECZNOŚCIOWO utworzonego działu biznes, albo stworzy i odpali komercyjną kampanię reklamową w mediach/internecie - tak jak to wszyscy robią.
A administracji dziękuję i bardzo uprzejmie proszę o robienie dalej porządków, jeszcze bardziej konsekwentnie. Obecnie co któryś post to mniej lub bardziej bezczelna reklama, która nic nie wnosi do ogólnej dyskusji i poszerzaniu wiedzy o naszym ulubionym sporcie.
A co do biznes forum, to część z nas tam pewnie regularnie zagląda, ale robi się tam coraz większy bałagan i produkowane są zbyt często informacje o małej wadze. Drodzy uzytkownicy biznesowi - dbajcie o poziom tego działu, to i obserwujących/czytających będzie więcej...
To jest Forum, i na tym forum powinny byc wszelkie informacje primo 1. Primo 2 24surf.pl jest spoko inicjatywa i nie wiem w czym to jest wkurzajace ? Jest to wrecz mega rozwiazanie - masz starego kajta? szkoda Ci go sprzedawac za 150 zl ? Oddaj go do recyklingu, z ktorego otrzymasz zajebisty gadzet, na ktory nie musza podwojnie pracowac mlode dzieci na sri lance za miche ryzu.
Primo 3 - wracajac do meritum rozmowy. Zauwazmy, ze na KF wchdoza tez "nowi i zieloni",a nie tylko starzy wyjadacze. W zwiazku z tym biznes forum - ktore poprzez to,ze sa BIZNESEM oferuje im jakies fajne bajery czy zakup kajta czy cos co powinno widniec w dziale głównym, zeby a to promo ,a to dystryb. byl latwiej widoczny/osiagalny. Fakt moze to zrobic lekki burdelix na forum, ALE łatwiej przewinac myszka strone w dol, niz klikac po 3 razy po 2 razy zeby wbic na Biznes Forum, gdzie sama nazwa BIZNES ... niektorych moze odstraszyc

Dodatkowo jezeli chcecie byc tak radykalni to główne forum skonczy jako - UWAGA OSZUST, UWAGA NA ZLEGO INSTRUKTORA - i zrobi sie nam fakt albo superexpress. bo czy t wydarzenie, czy to zawodnik, czy to czyjes zwyciestwo, czy to nowy film = wszedzie jest branding/sampling i w takim razie wszystko mozna podciagnac pod PR czyli pod BIZNES
Pozdrówki