jacamakajta pisze:Mogłem podobnie napisać, ale czekałem żeby się wypowiedział jakiś autorytet

dzięki
P.s. Za lodowcami nawet w zimie nie przepadam

traktuje jako ostateczność gdy niżej śniegu brak, wole puch, choinki i takie tam leśne atrakcje bez skał

Ello dziewczyny

Ależ jesteście marudne. Wyluzujcie i nie analizujcie z taką powagą i namaszczeniem każdego przecinka jakiego napiszę
Ale jeżeli nie możecie się powstrzymać to dokładniej u mnie jest tak:
1. Narty lub SB w puchu przez cały rok.
2. Narty w marcu/kwietniu od czubka lodowca po piwnicę baru w najgłębszej dolinie.
3. Narty w lipcu na lodowcu o 0700 rano.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
112. Narty w Dubaju.
113. Narty na Xbox.
Podobnie traktuję downwind jako najczęściej konieczność szukania fanu w przypadku braku właściwych warunków - czytaj
Dubaj. A w związku z tym, że odkryłem radochę również w racingu nie chcę marnować dnia na udawany czy też wypasiony wave a po sesji angażować siły specjalne (żona) do odnalezienia mnie na nieznanej jej plaży z nieznanym jej dojazdem.
Wolę w warunkach 12-17kts założyć rejsówkę spłynąć
downind 40km a potem zrobić upwind w miejsce, które wystartowałem. Polecam - to jest coś dla prawdziwych mężczyzn

No bo jeśli ktoś twierdzi, że przy przeciętnych 15kts jest super wave to już musi być ultra radykał.
Miałbym podobne zdanie do Waszego nie mając zielonego pojęcia o rejsingu i szukałbym wszelkiej możliwości pływania wave skoro chce się tylko pływac na deskach wave. Rozumiem, że z miłości do wave da się zrobić 500km czy też zaliczyć dwie sesje wave z przeskokami. Ja oszczędzam swoją miłośc do wave tylko do maksymalnie soczystych sesji przed domem. A że było ich niewiele to przeżyłem je z gęsią skórką na ciele i to nie z zimna
Zgadzam się, że Grzybowo i Kg to najgorsze miejsce na wave, fale sa do bani a wiatr wieje tylko od brzegu. Jedźcie sobie wszyscy do Jastrzębiej i Dąbek
Na koniec prośba o wasze wyrozumienie i ciut więcej tolerancji dla odmieńca jak ja: mam zawodowe zboczenie nabyte wciągu ostatnich 3 lat: podskórne nabywanie wysokości.
PS.
Z cierpliwością będę czekał aż Rolnik, Jurgen przeproszą się z racingiem

Nigdy nie mówcie NIGDY
O czym miał być ten watek? Narty? Dubaj? Wave? SB? Love? Łebie? Lodowcach?