g300 pisze:Wybrałem się dzisiaj do Dratowa. Niby wiało i drzewa gięło ku ziemi, a na jeziorze... totalna flauta. Niczym oko cyklonu. Ludzie którzy widzieli moje dzisiejsze pływanie zastanawiali się pewnie, czy to kitesurfing, czy rybołówstwo z kitem w charakterze sieci...
metsa pisze:Dzisiaj zaliczyliśmy z Sabą z Kocka fajne pływanie na Kunowie 13-15 krutko ale intensywnie ja na 11 bez przerwy Seba na 13 ale przy próbie Backroola zajeb... o wodę latawcem i teraz krawcowa z Kocka ma co robić , ogólnie super sesyjka
Tokar pisze:Ktoś gdzieś dzisiaj lata? Jeżeli tak to gdzie? Z przyjemnością się podłączę
świderkite pisze:Tokar pisze:Ktoś gdzieś dzisiaj lata? Jeżeli tak to gdzie? Z przyjemnością się podłączę
miło było poznać:) LAtanie 1 klasa ,chodz mogło byc troszke wiecej tego wiaterku i pozdro dla obecych i do nastepnego![]()
PS. Grzeniu brak forestera widac dokuczył ;p i słoik się zemścił ,oby się zagoiło jak najszybciej ;;;p;p;p pozdrooo:)
Tokar pisze:Dzięki, dzięki chłopaki......niezła z Was ekipa, więc jeżeli pozwolicie to pojawię się jeszcze jak tylko podwieje
zaaaak pisze:szykuję się na środę rano, pewnie dratoof ... no i koniec tygodnia jeśli zawieje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości