Latawce radsails ?

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
jasieksurf
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2005, 23:43

Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o latawcach firmy RADSAILS. Na ich stronie www.radsails.com wygląda to całkiem nieżle ale może ktoś na nich latał i mi pomoże w decyzji.

Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post01 paź 2005, 00:50

Bawiłem się Radsaisem 3m2 Pro. Chodzi przyzwoicie, ale coś mi nie pasowało :?
Wydaje mi się, że konkurencja lepiej ciągnie. W najbliższy weekend będę miał możliwość porównania, więc napiszę coś więcej.
A poza tym ostatnio sporo podrożały (nawet o 20%) :o , więc moja oferta wygląda znacznie lepiej :wink:

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post01 paź 2005, 10:19

Matt pisze:Bawiłem się Radsaisem 3m2 Pro. Chodzi przyzwoicie, ale coś mi nie pasowało :?
Wydaje mi się, że konkurencja lepiej ciągnie. W najbliższy weekend będę miał możliwość porównania, więc napiszę coś więcej.
A poza tym ostatnio sporo podrożały (nawet o 20%) :o , więc moja oferta wygląda znacznie lepiej :wink:

Ja równiez bawilem sie latawcami RADSAILS i zachowuja sie bardzo przyzwoicie. Nie sugeruj sie wypowiedzia Matta bo sam sprzedaje polskie produkty :wink: :lol: i jego latawce lataja nawet przy pierdnięciu muchy :lol: o czym sie przekonamy w Bemowie. Co do cen RADSAILS skontaktuj sie z Toudim z KF.
PZDR

Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post01 paź 2005, 18:39

Mariusz33 pisze:jego latawce lataja nawet przy pierdnięciu muchy :lol:

Obawiam się, że jutro będzie za mało much żeby cokolwiek poleciało :roll:

Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post01 paź 2005, 19:36

Mariusz33 pisze:Nie sugeruj sie wypowiedzia Matta bo sam sprzedaje polskie produkty

Chyba dostałem lekkiego kopa :oops:

A tak na poważnie: przyjdź jutro na Bemowo, ma być znajomy z Radsailem Pro 3.0 (tym którym się bawiłem), pewnie przyjedzie też 2.4, więc będzie można porównać :D

toudi
Kontaktowanie:

Post03 paź 2005, 13:04

Witam
Co wy mi tu, że podrożały :twisted:
One wcześniej były "potanione".
Rzecz w tym, że na początku sierpnia kupiłem 2 sztuki w naprawdę dobrej cenie, bo w EOLO (to producent tych latawców) wyprzedawali się.
Wtedy wielu chciało je kupić, więc na początku września przywiozłem nowe, tyle, że kupiłem je już na normalnych warunkach (bo rozpoczynał się już sezon w Ameryce Pd). No i dlatego tyle teraz kosztują.
Mam np. wiele pytań o buggy, które kupiłem również na początku sierpnia. Jak je sprzedam, to następne będą kosztować już powyżej 1200 zł.

Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post03 paź 2005, 15:07

toudi pisze:Witam
Co wy mi tu, że podrożały :twisted:
One wcześniej były "potanione".

Zasugerowałem się informacją o wyprzedaży w nazwie aukcji na Allegro :wink:

toudi
Kontaktowanie:

Post04 paź 2005, 11:04

No to usunąłem ten niefortunny napis " WYPRZEDAŻ" - po prostu wystawiałem powtórnie zakończone aukcje i nie zmieniłem tytułu.
mam nadziej, że niewielu poczuło się oszukanymi :oops: .
Sorki.

Awatar użytkownika
jasieksurf
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 paź 2005, 12:30

a czy ktoś jeździł z tymi latawcami ze zwykłym barem takim typowym od kita bo jestem ciekaw jak to będzie z takim latawcem na snowboardzie?

enozo
Kontaktowanie:

Post04 paź 2005, 17:20

Kup sobie chłopie OZONE

toomaj
Kontaktowanie:

Post28 paź 2005, 20:18

Troche pozno jak na odpowiedz to tego posta ale co tam..:
latanie na takim barze jak mowisz nie jest takie zle - z kumplem latamy tak na 3,5m latawcu, a linki hamulcowe zupelnie odpuszczone wiec caly czas w zasadzie max power, tak jakby na 2 linkach chodzi a hamulce sobie zwisaja tylko przyczepione do nich i sa luzne (mam nadzieje ze sie jasno wyrazilem :roll: )

W ten sposob latawiec sprawdzil sie: do nauki, do jazdy na buggy, mountainboardzie oraz do kite-jumpingu (jak widac na zdjeciu obok).

Zaleta takiego rozwiazania jest to ze uczysz sie generowac i kontrolowac sile poprzez odpowiednie sterowanie latawcem - a to na prawde pozniej procentuje.
Oczywiscie nie mozna powiedziec ze jest to lepsze niz kontrola sily na barze - nie chce zapeszac, ale juz niedlugo rozwiazanie na to pojawi sie w Polsce :idea:

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post28 paź 2005, 23:45

toomaj pisze:nie chce zapeszac, ale juz niedlugo rozwiazanie na to pojawi sie w Polsce :idea:

Rozwiązanie na co bo troszkę niejasno napisałeś :?:

Awatar użytkownika
Matt
Kontaktowanie:

Post29 paź 2005, 00:03

Mariusz33 pisze:Rozwiązanie na co bo troszkę niejasno napisałeś :?:

Może jakiś nowy depower :wink:

toomaj
Kontaktowanie:

Post29 paź 2005, 09:25

No wiem wiem troche niejasno sie wyrazilem faktycznie przepraszam. Chodzi mi o zastosowanie baru z mozliwoscia regulacji sily do latawcow z "rozsadnego przedzialu cenowego".

Juz niedlugo wiecej informacji.

Co do depowera - w tej chwili oferujemy model Flexifoil - Sabre, ktory swietnie sie spisuje i mam nadzieje ze niedlugo zostanie Wam zaprezentowany na jakims spocie

wiecej info o tym latawcu: http://www.flexifoil.com/products/sabre.php

Wróć do „Landkiting”