Hej,
Stiv, dodałem Ciebie do grupy na FB. Poczytaj, bo warto.
Pozdrawiam,
jedi1 pisze:stiv amoralny pisze:powstanie związku Kite'surfingowego prędzej czy później faktem się stanie, choć z drugiej strony fajnie jest czuć się "społecznym elementem" niczym NIE REGÓLOWANYM!![]()
Tymczasem POIK wyskoczył z tematem za ostro i zbyt autorytatywnie... i tu chyba pies pogrzebany ... . Temat jak najbardziej na czasie, dla mnie intencje POIK są NIEwiarygodne absolutnie!
Przykro tylko, że znajome twarze dały się omotać;(
pozdr
stiv A
Stiv co masz na myśli? W wątku na FB pan Kunysz jest chyba jedyną osobą rozeznaną w temacie i jest chętny do współpracy ze wszystkimi. Nie znam go osobiście, ale skoro wypisujesz takie rzeczy, to jakoś to uargumentuj.
mary.dk pisze:Jest jakies info dla ludzi nie zagladajacych na FB ?
BraCuru pisze:Po co? Żeby mieli pod górkę jak pskit? Zawsze znajdzie się paru zwolenników "wolnego" dawania lekcji kite i zacznie się najzwyklejsze marnowanie energii.
Chcesz naprawdę wiedzieć - zapisz sie do grupy. Polecam. Dyskusje na forach zamkniętych niewiele mają wspólnego z publicznymi odpowiednikami.
Chcesz wiedzieć by wiedzieć - dowiesz się tak jak ja w odpowiednim czasie. Cierpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości