sampan pisze:Jak trochę powieje możemy się ustawić na górce ursynowskiej i powywijać maluchem.
Wygląda na to, że mieszkamy niedaleko

Może jakieś lokalne spotkanko

sampan pisze:Jak trochę powieje możemy się ustawić na górce ursynowskiej i powywijać maluchem.
Zamoor pisze:I od razu lepiej
Skoro mogę z głową bawić się na ziemi 28 metrowym paraglajtem, to zachowując rozsądek mogę to zrobić 6 metrowym latawcem, no tak czy nie?
Zamoor pisze:Witam
Szukam ludzi z okolic Wawy, którzy handlują kajtami i bawią się nimi.
Zamoor pisze: Nie chciałem tu urazić osób prowadzących kursy kitesurfingowe, wyluzujta trochę. Może źle się wyraziłem a chodziło mi raczej o BEZZASADNE wydawanie pieniędzy w moim konkretnym przypadku, poprostu nie mam takiej pozycji w moim budżecie.
Zamoor pisze:Ps.
Na szkoleniu paraltniowym na którym byłem ostatnio na 8 osób było 8 paralotni(8 tyś sztuka), 8 uprzęży(1,5 tyś sztuka ), Pozdrawiam
Zamoor pisze:A tak nawiązując do samodzielnego uczenia się kiteowania i nie tylko. Wydaje mi się że chodzi tu o to aby mieć z tego przyjemność i satysfakcję. Mi na przykład sprawi ogromną frajdę to że sam do czegoś dojdę. Nawet jeśli zajmie mi to dłuuużej niż w szółce. Samo eksperymentowanie jest ciekawe. Nawet jeśli będę popełniał jakieś błędy to wali mnie to gdyż to są moje błędy i robię to dla siebie a nie dla wyników czy żeby się ładnie prezentować. Oczywiście główka przy tym musi pracować żaby nie zrobić sobie kuku.
Darek kite pisze: ..ktoś napisał przy trasie Toruńskiej (ale gdzie)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości