evens77 pisze:Potwierdzam było ekstra, bardzo grubo czasem na 9m. Dzięki max_rm za wspólne pływanie.
Pasch pisze:Hej,
Mam pytanie, moze poradzicie, dzisiaj plywalem na zatoce (okolice MM), wialo dosc mocno, ale nigdy nie mialem tego problemu. Latawiec przy zwrotach, probach skokow (czyli przy szybkiej zmianie kierunku / przejsciu przez linie wiatru) mi sie zwijal, jakby lapal wiatr z gornej powierznichi, jaka moze byc przyczyna?
Dzieki
evens77 pisze:Pasch pisze:Hej,
Mam pytanie, moze poradzicie, dzisiaj plywalem na zatoce (okolice MM), wialo dosc mocno, ale nigdy nie mialem tego problemu. Latawiec przy zwrotach, probach skokow (czyli przy szybkiej zmianie kierunku / przejsciu przez linie wiatru) mi sie zwijal, jakby lapal wiatr z gornej powierznichi, jaka moze byc przyczyna?
Dzieki
Miałeś kolego maxymalnie zaciągnięty depower.
Pasch pisze:evens77 pisze:Pasch pisze:Hej,
Dzieki
Miałeś kolego maxymalnie zaciągnięty depower.
Nie mialem wogole zaciagnietego depowera.
3msto pisze:evens77 pisze:Potwierdzam było ekstra, bardzo grubo czasem na 9m. Dzięki max_rm za wspólne pływanie.
no no super było kto nie był ten trąba![]()
Max sie chopie pilnuj bo żeśmy z Marasem i Łukaszem z niepokojem patrzyli z pierwszego parkingu jak na koniec pływania sam na wywiewce fikałeś (nikogo w pobliżu)
pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 17 gości