W pewnym momencie to zazdroszczono mi tej długiej

Brałbym obie

pierol pisze:Heh,no to sobie poleciałem.Waśnie dostałem telefon że nie mamy hotelu bo odwołali rezerwacje.To są jakieś jaja.
Unfall pisze:Niestety, raczej nie polecisz. Jestem w identycznej sytuacji i właśnie zadzwonili z potwierdzeniem, że nie jest możliwe zakwaterowanie w tym terminie :/
*Z tym, że moja oferta nie była z Jovi Travel, tylko bezpośrednio z Alfa Staruto tak dla ścisłości. Jovi Travel było w tej całej sytuacji za to bardzo pomocne
smk pisze:Nam odwolali cala grupe, ale dzieki przycisnieciu alfastaru z jednej strony i wielkiej pomocy Joanny z JoviTravel udalo sie odzyskac czesc odwolanych pokoi. W tych co dostalismy jakos sie pomiescimy jak na koloniachTym bardziej dziekuje, bo jestesmy jakby nie bylo konkurencja Jovi Travel. Jestem mile zaskoczony postawa Asi, ktora sama zaoferowala sie bezinteresownie pomoc.
Mam nadzieje ze kiedys bede mogl pomoc tobie i ja. Jeszcze raz dzieki i do zobaczenia kiedys na jednym z wielu spotow na swiecie.
A tymczasem trzymajcie kciuki zeby juto rano w recepcji sie nie okazalo, ze cos nam lokalny kontrahent znowu nawywijal i zebysmy nie musieli spac pod napompowanymi latawcami pod tym cudownym sklepem w "centrum" Hamaty, za 3tys/osoby
Sent from my MB526 using Tapatalk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości