21.11.2015 -HAMATA-7 dni/14 dni-Jovi Travel- cena 2179zł/os*

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Awatar użytkownika
IQM1
Deska: Nobile NHP Split
Latawiec: Core Riot XR / XR 2/ XR 4
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post06 mar 2012, 22:59

Odwieczne pytanie, ja w połowie lutego miałem krótką i długą, pływałem 3 dni w jednej i trzy dni w drugiej.
W pewnym momencie to zazdroszczono mi tej długiej :thumbsup:
Brałbym obie :D

Nivea
Postawił piwka: 24 razy

Post07 mar 2012, 12:35

w lutym dało się wytrzymac na krótsza pianke,ale było chłodno a czasem zimno
w marcu będą już większe temperatury(23-25)wiec max krótkie pianki
pzdr J

pierol
Deska: Xenon www.sfinkspub.com.pl
Latawiec: Zeeko,RPM
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post07 mar 2012, 19:40

W sumie to mam jeszcze kilka kilo w quiverze luzu wiec wezmę dwie pianki :P Przekonaliście mnie.

Awatar użytkownika
IQM1
Deska: Nobile NHP Split
Latawiec: Core Riot XR / XR 2/ XR 4
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post07 mar 2012, 19:49

Słusznie, oby się nie przydała :thumbsup:

Nivea

Post07 mar 2012, 19:55

:D :D :D

pierol

Post09 mar 2012, 17:55

Heh,no to sobie poleciałem.Waśnie dostałem telefon że nie mamy hotelu bo odwołali rezerwacje.To są jakieś jaja.

Nivea

Post09 mar 2012, 18:29

pierol pisze:Heh,no to sobie poleciałem.Waśnie dostałem telefon że nie mamy hotelu bo odwołali rezerwacje.To są jakieś jaja.

Spokojnie...może jednak polecisz

Może napisze w imieniu wszystkich biur sprzedajacych hotel Wadi Lahmy -kłopoty sa nie od dziś z rezerwacjami w tym hotelu.
Problem jest nie ze strony organizatora,agenta...
Hotel,kontrahent egipski zrobi overbooking i wyrzuca zdublowane rezerwacje niektórych touroperatorów,przyjmujac rezerwacje z innych krajów....
Biuro może jedynie zwrócic pieniądze klientowi i przeprosić.
Prosze pamietać,ze w Hamacie jest jeden hotel sprzedawany w Polsce,mający duzo rezerwacji nie tylko od kajciarzy a od osób nurkujących.
Pzdr Joanna
Ostatnio zmieniony 13 lip 2012, 15:50 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

Unfall
Deska: Nobile T5
Latawiec: Nobile T5 10m, 50/50 7m

Post10 mar 2012, 12:12

Niestety, raczej nie polecisz. Jestem w identycznej sytuacji i właśnie zadzwonili z potwierdzeniem, że nie jest możliwe zakwaterowanie w tym terminie :/

*Z tym, że moja oferta nie była z Jovi Travel, tylko bezpośrednio z Alfa Staru :) to tak dla ścisłości. Jovi Travel było w tej całej sytuacji za to bardzo pomocne ;)

pierol

Post10 mar 2012, 12:19

NO to prawdopodobnie pojadę.Pisze prawdopodobnie ,bo po trzech zmianach miejsca wylotu,odwołaniu rezerwacji w przed dzień wyjazdu,zmianie pokoi z 2 na 3 osobowe,niczego już nie jestem pewien.Aż boje się myśleć co jeszcze może się wydarzyć, jakie niespodzianki mnie jeszcze czekają?:doh: A najśmieszniejsze jest to, że za ten thriller zapłaciłem nie małe pieniądze.
Ps.Chciałem jeszcze tylko sprostować, że wyjazdu nie organizował mi Jovi travel lecz inny agent.Kontynuje tu tylko zaczęta wcześniej konwersacje(żeby nie było ze to o Jovi :thumbsup: ).
Pozdr.

pierol

Post10 mar 2012, 12:28

unfal daj nr tel.zadzwonie to pogadamy.

Nivea

Post10 mar 2012, 15:48

Unfall pisze:Niestety, raczej nie polecisz. Jestem w identycznej sytuacji i właśnie zadzwonili z potwierdzeniem, że nie jest możliwe zakwaterowanie w tym terminie :/

*Z tym, że moja oferta nie była z Jovi Travel, tylko bezpośrednio z Alfa Staru :) to tak dla ścisłości. Jovi Travel było w tej całej sytuacji za to bardzo pomocne ;)

starałam się pomóc w zaistniałej sytuacji mojej miłej konkurencji i osobom z którymi rozmawiałam,choć sprawa nie dotyczyła wogóle moich rezerwacji.
Tak jak napisałam wyżej problem nie leży na poziomie agenta,organizatora,i nawet czasem hotelu.
W Polsce i w Europie łatwiej moga ponieść jakiekolwiek konsekwencje,im dalej,im wieksze róznice prawne,kulturowe tym ciężej się współpracuje,
Cieszę się,ze choć po części udało się cokolwiek załatwić,choć takie sytuacje nie powinny wogóle mieć miejsca.
Pzdr Joanna

ps.proszę nie robić nam antyreklamy,bo to abyście polecieli było zaangazowanych trochę ludzi ...od nas,z Alfa Star i właściciel hotelu.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2012, 15:48 przez Nivea, łącznie zmieniany 3 razy.

Unfall
Deska: Nobile T5
Latawiec: Nobile T5 10m, 50/50 7m

Post10 mar 2012, 16:04

Nie ja ze swojej strony jak najbardziej robię reklamę Jovi Travel, bo kontakt z Joasią (Nivea) w tej całej sytuacji był bardzo pomocny, czuć tutaj troskę o klienta, nawet mimo, że nie korzysta się bezpośrednio z ich usług ;) także polecam, a teraz liczę, że uda mi się z Wami polecieć 18.03 ;)

Pozdrawiam!

smk
Deska: Clash 134cm / Wainmann 5'9"
Latawiec: Ozone C4 7/9/12m
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post10 mar 2012, 19:47

Nam odwolali cala grupe, ale dzieki przycisnieciu alfastaru z jednej strony i wielkiej pomocy Joanny z JoviTravel udalo sie odzyskac czesc odwolanych pokoi. W tych co dostalismy jakos sie pomiescimy jak na koloniach :) Tym bardziej dziekuje, bo jestesmy jakby nie bylo konkurencja Jovi Travel. Jestem mile zaskoczony postawa Asi, ktora sama zaoferowala sie bezinteresownie pomoc.
Mam nadzieje ze kiedys bede mogl pomoc tobie i ja. Jeszcze raz dzieki i do zobaczenia kiedys na jednym z wielu spotow na swiecie.

A tymczasem trzymajcie kciuki zeby juto rano w recepcji sie nie okazalo, ze cos nam lokalny kontrahent znowu nawywijal i zebysmy nie musieli spac pod napompowanymi latawcami pod tym cudownym sklepem w "centrum" Hamaty, za 3tys/osoby :)

Sent from my MB526 using Tapatalk

smk
Deska: Clash 134cm / Wainmann 5'9"
Latawiec: Ozone C4 7/9/12m
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post10 mar 2012, 20:10

To ze nawywijal albo hotel, albo kontrahent lokalny, to tego jestem pewien. Alfastar sam sobie by nie robil klopotow. Overbooking sie czasem trafia, ale nie na 20 pokoi w 90 pokojowym hotelu. Po prostu hotelarz lub kontrahent lokalny przyjeli grupe Niemcow lub Wlochow za duzo wieksza kase niz Polacy placa. Z niemiec hotel Wadi Lahamy jest 30-50% drozszy niz u nas (wiem bo mamy w ofercie ponad 30 niemieckich touroperatorow). Gdyby to byla Europa to w kontrakcie za taki numer byly by zapisane kary, uniemozliwiajace takie dzialanie, a Afryka nawet polnocna to jednak dzicz prawna w naszym europejskim pojeciu.

Kiedys to byla powszechna praktyka w Tunezji i Egipcie.
Teraz dzieje sie to niezbyt czesto. W Hurghadzie czy Sharm zawsze jest z czego wybierac jak trafimy na overbooking, a w Hamacie jest istny koniec swiata i nie ma alternatywy. Co prawda poza Wadi Lahami jest jeszcze 3* Zabargad i 5* Lahamy Bay, ale zaden z nich nie podpisal kontraktu z Polakami (zabargadu nie ma nawet w niemieckiej ofercie).

Nivea

Post12 mar 2012, 15:14

smk pisze:Nam odwolali cala grupe, ale dzieki przycisnieciu alfastaru z jednej strony i wielkiej pomocy Joanny z JoviTravel udalo sie odzyskac czesc odwolanych pokoi. W tych co dostalismy jakos sie pomiescimy jak na koloniach :) Tym bardziej dziekuje, bo jestesmy jakby nie bylo konkurencja Jovi Travel. Jestem mile zaskoczony postawa Asi, ktora sama zaoferowala sie bezinteresownie pomoc.
Mam nadzieje ze kiedys bede mogl pomoc tobie i ja. Jeszcze raz dzieki i do zobaczenia kiedys na jednym z wielu spotow na swiecie.

A tymczasem trzymajcie kciuki zeby juto rano w recepcji sie nie okazalo, ze cos nam lokalny kontrahent znowu nawywijal i zebysmy nie musieli spac pod napompowanymi latawcami pod tym cudownym sklepem w "centrum" Hamaty, za 3tys/osoby :)

Remik dziekuję bardzo za bukiet kwiatów :D :D :D
Niesamowicie miła niespodzianka!!!
Mam nadzieję,że jeszcze nie raz będziemy mogli coś razem zrobić :thumbsup:

Wróć do „Oferty Biur Podróży”