pol_150 pisze:kowalm,
mamjeszcze pytanie, mowisz, ze istnieja lepsze modele cabrinhy, wsumie to czym rozni sie sb od xbow z tego roku? znaczaca i zauwazalnie?![]()
kowalm pisze:Hej,
@Endriu - co do jaki? - moje zdanie znajdziesz kilka postów wyżej w tym temacie, najlepiej jak coś znajdziesz wrzuć tutaj, coś doradzimy
To trochę wam jeszcze pozawracam tyłkii co powiecie na NOBILE 555 14m z 2009r wraz z barem no i jakiej ceny spodziewać się za taki zestawik
(przypominam moja waga to 100-105 kg)
dazer17 pisze:Opłaca kupić sie taką pianke prolimit?Ktoś taką używa? Niemogęznaleźć odpowiedzi na forum.
www.surfshop.pl/sklep/windsurfing/kites ... html?popup
pol_150 pisze:Dzieki za info. Kowalm posiadasz moze w takim razie jakiegos SB 12m?pzdr
a co do deski to, np. su2 neuron 132x41 ? Cos w ten deseń bedzie![]()
sa dwie mozliwosci uczyliscie sie przy mocnym wietrze (kolo 20kt) lub on ma dluzsze rece i latwiej bylo mu odpuszczac bar a ty masz z tym problem i latasz na "powerze" . Zaciagaj sobie mocniej trymer . Zestaw jest okJa waze 57 kg, a druga polowka prawie 90 i o dziwo oboje moglismy cos tam probowac, pierwsze starty i slizgi. Niestety, musze przyznac ze ja sie troche mecze, obawiam sie ze zaraz mnie porwie
nie ale sadze ze dobrze miec set jednej firmy (jeden dystrybutor wiadomo do kogo udezyc w sprawie czesci zawsze jakis upuscik mozna wytargowac za lojalke hehe i takie tam .Dla mnie 7 to najfajniejszy rozmiar ostatnio najczesciej uzywany ; waze ponad 85 kg .czy jestem już raczej skazana na rrd?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości