Fajna prognoza zapowiada się od czwartku .Czy ktoś wie jak ze śniegiem w Krusnych górach . Chciałbym zaliczyć Moldave, ale czy tam jest jeszcze śnieg ?? Może ktoś ma namiar na kamerkę ?
na pustym hillu zostało cos śniegu bo kręciłem się tam wczoraj,wiec jak ktoś by leciał w tamtym kierunku to daj cię znać,zabiorę sie z kimś lub wezmę kogoś!!!!
Czesi od 2 dni cisną na Śnieżce Co prawda beton się zrobił :/ Z tego co zrozumiałem po czesku strażnicy byli 1 dnia coś tam było chyba apropos jeżdżenia po szlaku ale jeżdzą w wąwoziku pod schroniskiem całkiem niezłą bandą więc nie wiem jak to jest do końca.....
Prognoza dla Równi na wtorek i środę były bardzo dobre, zresztą jak zwykle miedzy świętami, spodziewałem się że Czesi nie odpuszczą, zerkałem specjalnie na kamerkę ale nikogo nie widziałem. Równia kojarzy mi się niestety z betonem, bo takie najcześciej tam trafialiśmy warunki, żeby pojeździć po puchu to trzeba jechać zaraz po opadach, których ostatnimi czasy nie ma niestety za wiele.
Dzisiaj pojeździliśmy w Kralovcu, wiało do 20 knt, gdyby nie ciężki mokry śnieg byłoby nieźle. W piątek jeżeli prognozy z opadami się sprawdzą na pewno gdzieś skoczymy ale raczej nie na Równie, pomijając problemy ze strażnikami, nie wygląda na razie żeby miały być warunki na Równie.
Kolejny weeknd snowkitowy zaliczony ,w sobotę śmigałem sam i to na dokładkę musiałem odpalić 7 m fulpowera bo było za słabo na 10m pompkę ,ale za to noworoczny wypad był jak najbardziej udany , wiało do 20 węzełków więc było zajebiś..e. Niby zima nie rozpieszcza a ja od miesiąca regularnie na śniegu