No nie wiem Ney czy to az tak duzo.. Sa w to wliczone wszystkie oplaty i usmiech stewardesy . Ja wiem, ze w necie widac duzo tanich ofert ale dopiero jak przychodzi do konkretnej oferty i rezerwacji to sie okazuje, ze juz nie jest tak tanio..
jak sprawdzalismy w windtravel to na termin ktory nas interesował byly bilety po 1400 a teraz płacimy niecale 1200, zawsze to 200 w kieszeni na oliwki. coz, pewnie gdybysmy wczesniej znalezli ten ecco flight to bysmy sie na niego zdecydowali, no ale za to lecimy wielce szanownymi liniami pt LOT , czyli mam nadzieje bez jaj i obsuw itp.
king off the bongo, kupuj bilet na termin 17.09-01.10 i dawaj z nami!!
aha, chcialam dodac, ze gdyby nie ta wyjątkowa (niezalezna od windtravela) cena to chętnie bym skorzystala z uslug tego biura. obsługa nader sympatyczna i pomocna:) (a kuku lubow )!
m
dzieki Hopik Czy raf to R.Ł?
Rafał (chyba ten) kupil 2 bileciki - same bilety to kosztowały ze wszystkim 990 zł/os bo normalna cena to czasmi jest dramat.
zostalo jeszcze jedno wolne miejsce na 18.09 i 2 wolne miejsca po 1055 zł/os na 16.09
Pozdr.
lubow
jeszcze w kwesti wyjasnien zeby wszyscy wiedzieli jak jest z biletami:
1. czasami nie ma miejsc na dany przelot bo biura sprzedaja w pakietach z hotelami - a jak nie sprzedadza to puszczaja przeloty po niskich cenach (jak szukalismy dla Hopika to akurat nie bylo a dzis sie "odblokowalo" i raf za przelot 990 zł/os placił)
2. przeloty od pewnego czasu zdrozaly poniewaz trzeba placic dodatkowo oplate paliwowa
3. niestety nic nie idzie ku lepszemu ;(
..no to sie wyjasnila sprawa cen biletow lotniczych.. poprostu trzeba miec troszke szczescia. My zaplacilismy chyba ani duzo ani malo. Nie bedziemy sie pierac o pare stowek wazne ze mamy bilety..