gdzie wyjechać wrzesień-połowa listopada?

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Marty
Dostał piwko: 1 raz

Post25 sie 2011, 00:07

Witam,
mam pytania dotyczące baz kite (poza RSZ, która znam):
1. jest "niemiec" i ktoś jeszcze - kto zna warunki (np. rafa) i stronę internetową?
2. ceny za rescue itp
3. pływy w październiku (proszę bez tego mało zrozumiałego wykresu z RSZ)
4. które hotele maja plaże przy tych innych bazach?

jeżeli macie jakieś info, proszę o pomoc, bo od tego uzależniam rezerwację hotelu. Jeżeli ktoś ma inną propozycję na 2 tyg w podobnej cenie w fajnym miejscu, bez rafy i z jakimiś atrakcjami dla tych co wodę lubią "do kolan" chętnie poczytam

pozdrawiam
M
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 14:49 przez Marty, łącznie zmieniany 1 raz.

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post25 sie 2011, 01:14

Zapraszamy do RAS SUDR / EGIPT - KITESURFINGOWY RAJ NAD MORZEM CZERWONYM!

Rafy nie uświadczysz, a wszelkie info znajdziesz w opisie oferty :thumb:

Wyjazd grupowy, więc nudzić się na pewno nikt nie będzie. Rescue nie jest drogie. Mieszkamy 40m od spotu, wieeeeeeeeelka płytka laguna gdzie sięgniesz wzrokiem 2 razy dziennie po kilka godzin, a jak jej nie ma to są jeszcze dwie mniejsze laguny, głębokie, idealnie płaskie. 10 min. "z buta" do morza, na którym jest asekuracja i 100-200m płytkiego.

Pozdrawiam

Marty
Dostał piwko: 1 raz

Post25 sie 2011, 14:12

dzięki za ofertę - pomyślę, chociaż ten transfer trochę mnie zniechęca. Proszę napisz czy istnieje możliwość wykupienia wyżywienia w opcji all.

pozdrawiam
i czekam na inne propozycje :D

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post25 sie 2011, 15:11

Marty pisze:dzięki za ofertę - pomyślę, chociaż ten transfer trochę mnie zniechęca. Proszę napisz czy istnieje możliwość wykupienia wyżywienia w opcji all.

suma sumarum - wolę 1 raz 3-4 godz transfer w tę i drugi po 2 tygodniach spowrotem
niż co prawda krótszy ale CODZIENNY :idea: transfer nie mieszkając na spocie :hand: - jak w niemal pozostałej części egipskich spotów..
w Ras zostawiasz latawiec na spocie i idziesz "poleżeć" i zjeść jajko zawinięte ze śniadania :shifty: do pokoju
ewentualne chlaśnięcie powieką - ładujesz akku i zapylasz spowrotem 20m na spot na kolejną sesję
w ten sposób robiąc po 3? sesje dziennie masz największy progress :]

WAKE.PL również ma RAS SUDR w podobnym okresie :]
----> http://www.wake.pl/ofertawyjazdy/egipt-jesien-2011/

Obrazek

pzdr

robertdr
Deska: biały Yamay
Latawiec: trzy gabrysie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2011, 11:08

podłączę się pod wątek z zapytaniem

Witajcie,
oferty na październik trochę się skurczyły i stąd moje pytanie:
Hurgada Magawish Swiss Inn i baza przy hotelu (nie byłem)? Czy El Gouna (byłem)? osoby które były w ww miejscach proszę o małe porównanie. Tych którzy byli tylko w Hurgadzie proszę o małe info co do warunków pływania (ilość miejsca, jakość spotu, sama baza i koszty....)

pozdrawiam
R

Wróć do „Oferty Biur Podróży”