przemekskowron pisze:ktoś wybiera się w sobotę???
trotil pisze:Progno daje radę! Tylko szkoda, że czynastka moja nie ogarnie tego. Wiecie kto może jakiś mniejszy latawiec pożyczyć... za rozsądne pieniądze??
andrzejwodejszo pisze:no własnie zauważyłem taka dziwna tendencję, że jeśli progno jest średnie tzn 6-7m to faktycznie jest 6-7m natomiast jesli juz progno wskazuje powyżej 25 knotów to przewaznie sięga nawet 30-40. Może to przypadek, ale przewaznie tak wlaśnie mi się trafiało
fajna latawka - Jacek ma taką jakby co - szybka jak to 7 i z dobrą windą - ciekawy system bezpieczenstwa - leashuje pracie calkowicie szmatke bez plątania - bar ucieka powyżej zbijaka. http://allegro.pl/cabrinha-omega-7m-bcm ... 54497.html
andrzejwodejszo pisze:do rownych 35 knotów dam radę na 11stce oby nie kopało mocniej bo odlecę-w kadynkach nie powinno być tak groźnie.
Slawek-Kopiec pisze:No wlasnie dojechal Edge 9m2![]()
Takze widzimy sie w KAdynach.Moze Andrzej pojedziemy jakos razem?Masz miejsce w aucie?daj znac co i jak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości