Probowalem SS Rally 12m i za krotko zeby cos wiecej powiedziec. jakosc wykonania baru na 5, chyba zwrotny i dobrze odpuszcza szkwaly.
za malo zeby powiedziec wiecej o SS
jakie jest wasze zdanie na temat RRD? warto?

bartek22 pisze:Witam
Mam pytanie co sądzicie o tym latawcu http://allegro.onet.pl/kite-flexifoil-s ... 15911.html ? Bo jestem zainteresowany ale nie wiem czy kupić bo zaczynam kite i chciałem sie was poradzić czy jest wartny kupienia.
Możecie mi go ocenić albo coś ?
Pozdrawiam
maxhill pisze:no wlasnie bylem ostatnio na testach na CH6. mam te same co Ty. kite nie do konca wydaje sie byc stabilny, potrafi przeleciec za plecy i potrafi przepasc. ostatnio w niedziele zdazylo mi sie to 2-3 razy i dodatkowo przelecial przez plecy. cos nie tak
paralizator pisze:maxhill pisze:no wlasnie bylem ostatnio na testach na CH6. mam te same co Ty. kite nie do konca wydaje sie byc stabilny, potrafi przeleciec za plecy i potrafi przepasc. ostatnio w niedziele zdazylo mi sie to 2-3 razy i dodatkowo przelecial przez plecy. cos nie tak
Jeżeli kite przelatywał Ci przez plecy to pop prostu musi być źle strymowany. Ja mam obsesion 2010 pływam nią na zegrzu(dosyć wymagający zbiornik, stabilny kite to podstawa) i mi nic nie przepada ani nie spada.
luzszymon pisze:Na obsession pływam 3 lata i nigdy mi nie spadł za plecy a także nie przepada
ale nie na 2011 a o takich chyba tu mowa?
maxhill pisze:Pino nie opowiadaj bajek...
Vision nie dorownuje Passion a tym bardziej Obsession.
Ostatnioj plynalem na 12m Vision i 11m Passion i bez porownania
Passion lepiej ciagnelo w tych samych warunkach i tym samym riderze
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości