podrzuci ktos moze 2-3 zdania jak jest na pogorii i jak do spotu dojechac?.... szukalem troche na forum no i wynalazlem ten watek i ze wiaterki tam najlepesze jak sa W lu NW no i ze jest w miare OK??? cos tam na weekend bedzie sie dzialo? dzieki

brzoza1977 pisze:panowie (panie?):)))
podrzuci ktos moze 2-3 zdania jak jest na pogorii i jak do spotu dojechac?.... szukalem troche na forum no i wynalazlem ten watek i ze wiaterki tam najlepesze jak sa W lu NW no i ze jest w miare OK??? cos tam na weekend bedzie sie dzialo? dzieki
Lukas_ pisze:Orientujecie się czy w okolicy (Pogoria) są wypożyczanie sprzętu kitowego? Lub lepiej jakieś możliwości naukistrasznie chciałbym spróbować czy to takie fajne na jakie wygląda, szukałem w Google ale bez efektu wszystko odsyła do zatoki.
szed pisze:Lukas_ pisze:Orientujecie się czy w okolicy (Pogoria) są wypożyczanie sprzętu kitowego? Lub lepiej jakieś możliwości naukistrasznie chciałbym spróbować czy to takie fajne na jakie wygląda, szukałem w Google ale bez efektu wszystko odsyła do zatoki.
Kolego.. nie obraź się ale Twój post nadaje się jedynie do działu Offtopic i wątku 'Co by nam było śmieszniej'![]()
ps. to naprawdę jest tak fajne na jakie wygląda.. ale po kursie.
twintip pisze:witam
Czy wybiera się ktoś na P4 w niedziele jestem troszkę początkujący więc zawsze raźniej jak ktoś morze podpłynąć i pomóc w razie w.
Dzięki i
Pozdrawiam
yureksurfer pisze:Jakie macie przeczucia na jutro... bo dzis tez miało wiać... i kicha ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości