Witam
Piszę z zapytaniem.
Posiadam pianke 3/4 neopran (nie mam kaptura), zastanawiam się czy temperatura wody jest ok dla 3/4 ?.
Jestem poczatkującym kitesurferem i zadaje sobie pytanie czy woda jest juz ok do nauki ?.
Boruch pisze:A jak ktoś ma długie pióra czytaj dready, to kaptur na łeb nie wchodzi, co za tym idzie na łepek nieco chłodu przyjmuje. Z tym da sie coś zrobić, znaczy wytrzymać?
maski pisze:Boruch pisze:Niestety czapka "beanie" zwyczajnie zjeżdża przy mojej fryzurze.
a próbowałeś mysticową ?
ion i prolimit zsuwał mi się , mystic trzyma się banki elegancko
przemass pisze:Masz raczej 4/3Dziś pływałem w Mysticu Crossfire 4/3 ( cały sezon moja podstawowa piana ) i bez butów i kaptura było si. Powiedzmy że marzniesz bardziej niz ja, wtedy zakładasz buty i kaptur i jest pięknie, a strata na ruchomości jest niewielka...
Waflo pisze:Witam
Piszę z zapytaniem.
Posiadam pianke 3/4 neopran (nie mam kaptura), zastanawiam się czy temperatura wody jest ok dla 3/4 ?.
Jestem poczatkującym kitesurferem i zadaje sobie pytanie czy woda jest juz ok do nauki ?.
slawek pisze:Niezly hardkor. Gdzie plywałes? W zeszly weekend po pol godzinie plywania w 5/3 w Brzeznie...
slawek pisze:przemass pisze:Masz raczej 4/3Dziś pływałem w Mysticu Crossfire 4/3 ( cały sezon moja podstawowa piana ) i bez butów i kaptura było si. Powiedzmy że marzniesz bardziej niz ja, wtedy zakładasz buty i kaptur i jest pięknie, a strata na ruchomości jest niewielka...
Niezly hardkor. Gdzie plywałes? W zeszly weekend po pol godzinie plywania w 5/3 w Brzeznie, w opasce i zimowej czapce (nie neoprenowej), zauwazylem dziwna rzecz: brak czucia w karku. Wiecej nie bede ryzykowal plywania w takich warunkach bez kaptura. Do tego bez cieplych rekawiczek i butow wiecej niz pol godziny nie poplywasz.
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości