http://www.tvn24.pl/-1,1694544,0,1,samo ... omosc.html
Slawek-Kopiec pisze:Zna ktos jakas dobra krawcowa ktora by wszyla/polaczyla 2 linki do depower?
Slawek-Kopiec pisze:Zna ktos jakas dobra krawcowa ktora by wszyla/polaczyla 2 linki do depower?
wenzel pisze:Slawek-Kopiec pisze:Zna ktos jakas dobra krawcowa ktora by wszyla/polaczyla 2 linki do depower?
to w Ozone trzeba linke depowera szyć ? dobrze patrzyłeś ?
andrzejwodejszo pisze:Sobota - OGIEŃ - niestety kierunek zachodni, więc pozostaje jedynie jezioro Krzywe i zatoka przy Gutkowie. Tam gdzie zawsze .Będzi emocno
max_rm pisze:andrzejwodejszo pisze:Sobota - OGIEŃ - niestety kierunek zachodni, więc pozostaje jedynie jezioro Krzywe i zatoka przy Gutkowie. Tam gdzie zawsze .Będzi emocno
Jak jest ciepło i woda, to też da radę tam się rozłożyć? Czy ja dobrze kojarzę, że to jest miejscówka przy drewnianym pomoście?
mistral pisze:O super, da się komunikacją miejską dojechać![]()
Ja będę na czerwonej mancie, tylko jeszcze nie wiem czy sb, narty czy nogi ;d Jak nie ma w Olsztynie wypożyczalni bliżej niż na Rusi to jutro idę do komisu może coś skompletuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości