matt177 pisze:chłopki roztropki to jak ktoś chętny ??
Papo pisze:no niestety dziś odpadam, wypadły mi właśnie inne zajęcia, ale następnym razem z chęcią zmierzył bym się z takim wyzwaniem, jak to się mówi jest ryzyko jest przyjemność
Fred :: TeamKatapa pisze:Papo pisze:no niestety dziś odpadam, wypadły mi właśnie inne zajęcia, ale następnym razem z chęcią zmierzył bym się z takim wyzwaniem, jak to się mówi jest ryzyko jest przyjemność
typowe, jak to sie mowi: "w komputerze" wszystko wydaje sie proste ...
pozdro
LOCALES Rewa pisze:Ja jak był bym NOWY to......
po przeczytaniu ostatnich stron tego postu mając taką ochotę na wielkie popływanie schodząc na wodę w rewie dzwonię na szybki numer szybkiego ratownictwa i melduję że właśnie schodzę na wodę na kajta i prawdopodobnie za 10 minut będę przelatywał na wysokości torpedowni i niech się spieszą bo będą mieć blisko na interwencję aaa i niech jakieś foto zkło szybko zorganizują..... powinno się udać efektowne zaistnienie na portalu
Papo pisze: kite niestety muszę przyznać jest aktualnie najbezpieczniejszym hobby jakie uprawiam,
Papo pisze:nie znasz mnie wiec mnie nie osądzaj, kite niestety muszę przyznać jest aktualnie najbezpieczniejszym hobby jakie uprawiam, wypadków i kontuzji które miałem mógłbym wymienić sporo a co najmniej 4 z nich mogły doprowadzić mnie prosto 2m pod piach i dziwo dalej robię to co robiężeby nie było ze "w komputerze" odkopałem starą fotkę gap ma 5 na 10m, wrażenia po pierwszym locie nie do opisania
kite niestety muszę przyznać jest aktualnie najbezpieczniejszym hobby jakie uprawiam, wypadków i kontuzji które miałem mógłbym wymienić sporo a co najmniej 4 z nich mogły doprowadzić mnie prosto 2m pod piach i dziwo dalej robię to co robię![]()
pepek pisze:kite niestety muszę przyznać jest aktualnie najbezpieczniejszym hobby jakie uprawiam, wypadków i kontuzji które miałem mógłbym wymienić sporo a co najmniej 4 z nich mogły doprowadzić mnie prosto 2m pod piach i dziwo dalej robię to co robię![]()
Dobry tekst na laski na solar
![]()
![]()
![]()
Nie moglem się powstrzymać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości