Malibu będzie Twoje !
abnoba pisze:Warszawa (WAW), Polska - Bangkok (BKK), Tajlandia w marcu za 1651pln![]()
http://bluesky.tanie-loty.com.pl/loty-do-Bangkok/HEEH
natka pisze:a orientujecie sie moze jak kasuja za quiver w aerosvicie? lece przez kijow do bankoku
tomaski pisze:siemano
Ja lece w marcu (6-26) do hongkongu i myslalem zeby sobie poplywac gdzies np phuket badz filipiny, jesli ktos leci w marcu chetnie sie umowie
pozdro
Spooky pisze:tomaski pisze:siemano
Ja lece w marcu (6-26) do hongkongu i myslalem zeby sobie poplywac gdzies np phuket badz filipiny, jesli ktos leci w marcu chetnie sie umowie
pozdro
to ja w powższym temacie.
tomaski>> masz "obcykane" jakies możliwości "dolotu" na spoty w niedalekiej odległosci od HKG ?? bede miec mozliwosc wyskoczenia gdzies stamtad na tydzien na przelomie luty / marzec . oczywiscie mui ne jest jedną z opcji , ale są inne spoty przeciez : tajlandia / chiny hainan /malezja/ filipiny a moze nawet Taiwan - tylko że troche zimno tam teraz.
jeśli chodzi o Mui Ne to opinie są najrozniejsze - sporo takze bardzo negatywnych głosów. zacytuje kilka minusow : panoszący sie i nie uznający zasad na wodzie Rosjanie , coraz bardziej chciwi wlasciciele szkolek, niemila obsluga w restauracjach i hotelikach. to juz podobno nie to samo miejsce co jeszcze rok / dwa temu .
tomaski>> a w innej kwestii, sprzet zabierasz ze soba ? jakos nie bardzo chce mi sie ze soba taszczyc swoj sprzet i dlatego mam zamiar wypozyczyc na miejscu. stad troska o wyrozumiałosc wlascicieli lokalnych szkolek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości