waldir pisze:a warunki były super.......... emeryt
Waldi, nie mów, że Ty tez byłeś z Rolnikiem dzisiaj bo sobie normalnie jeb..nę w łeb z żalu....

waldir pisze:a warunki były super.......... emeryt
SWIRUS pisze:waldir pisze:a warunki były super.......... emeryt
Waldi, nie mów, że Ty tez byłeś z Rolnikiem dzisiaj bo sobie normalnie jeb..nę w łeb z żalu....
waldir pisze:Nie pitol że nie wyczyn bo zarówno ja jak i ty siedziałeś w domu i pływałeś ale przy kompie. To jest właśnie prawdziwy rider! A ja wiem ..... może ...... no nie wiem .,...... ale to za daleko ....... bla bla bla itd ile razy to słyszałem ???? Nie chciało ci się ruszyć na nawet stabno koleś (nie mówiąc o jechaniu w Rolnikowe krainy) a warunki były super
.......... emeryt
macsurf pisze:Dla mnie to zaden wyczyn, bo nie raz i nie dwa plywalem w styczniu i to w nizszych temp. powietrza. Nie pitol, ze siedzialem przed kompem, bo akurat nie siedzialem ! Nie bylo mnie przez tydzien w PL, nie mialem dostepu do neta i nie wiedzialem co sie dzieje. Widzac dzisiejsza pogode wykonalem nawet kontrolny telefon do Kaczora czy cos, gdzies. A wrozka nie jestem, ani zadnym czarodziejem, wiec skad mam wiedziec, ze akurat gdzies tam wylala rzeka i sa warunki do plywania.
A co do stobna, tutaj sie zgodze, bo akrat na sniegu w takich warunkach nie mam wogole cisnienia.
rolnik pisze:kozackie fotki zwlaszcza pierwsza ......wiocha jak sie patrzy
Robiłeś jakieś filmiki GoPro
waldir pisze:...Wszystko do okoła spotu nieprzejezdne lub słabo zachęcające![]()
SWIRUS pisze:waldir pisze:...Wszystko do okoła spotu nieprzejezdne lub słabo zachęcające![]()
Swoim Przeżotem nie wjedziesz nawet????
Przy asekuracji ciągnika lokalesa Pana Waldka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości